Райна избухна: Част от колежките ми са само фотошоп и поза

Райна номинацииФолкпевицата Райна се ядоса на суетата и показността в бранша и изсипа един куп болезнени  мисли срещу свои колежки на темите фотошоп, празноглавие и демонстрация  на фалшив и сладникав лукс в социалната мрежа.

Измисляме си някакъв  идеалнен  живот и се започваме да поддържаме илюзията такава, както ни е необходима и изгодна. Вкарваме си снимките във фотошоп – и там виждаш онова, което искаш, а не това, което си. Най-страшното е, че освен, че заблуждаваш феновете си, сам започваш да си вярваш, че си това, което изобщо не си.

Демонстративни любови и те са толкова характерни! Подражаване сляпо  на скъпоизглеждащите мацки в Instagram и  правим направо copy-paste на позите им, грима им, дрехите им, та чак на аранжираните им снимки със 100 червени рози в легло и бельо по 1000 евро. Актуално и модно е да се правиш на това, което не си, но искаш да бъдеш, иначе има опасност да изглеждаш ретро и евтина за поголовието.

Няма как без пари да изглеждаш „скъпо“, защото хората разбират под скъпо буквално материалното. И виждам продажни души, продажни тела във всякакви измислени и напудрени пози. Непрестанни демонстрации и парадиране с всичко, дори с първата чаша кафе, или домашното куче. Пресилени, пренапудрени отношения… фалшиви сълзи, артистични трагедии“,  написа Райна в личния си профил.

Според някои изречението за сълзите може би се отнася за колежката й Преслава, която ревна в ефира заради бившия си приятел Бирмата. Но общо Райна стреля жестоко и право в целта. Тя разобличава фалша на цялата гилдия и пита кому е потребен, освен на хората от гилдията да вдигат самочувствието си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Ykw_QaP-L4Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *