Разкритие: Борисов не се е срещнал с Херо Мустафа. Казали му, че оттеглят доверието си от него

Бойко Борисов не се е срещнал с посланичката на САЩ Херо Мустафа. Когато онзи ден Борисов бе заснет от папараци да влиза с кортежа си в резиденцията на американската посланичка в Бояна, там той всъщност се е срещнал с представителя на ФБР у нас Джесика Ким. На сглядата Ким най-безцеремонно му е заявила, че американското правителство оттегля доверието си от него. Това научихме от сигурен дипломатически източник.

Автомобилът на Борисов бе заснет да влиза в резиденцията на американската посланичка в деня, в който финансовото министерство на САЩ обяви санкциите по закона „Магнитски“ срещу Делян Пеевски, неговия човек Илко Желязков и Васил Божков.

В съобщението на американците се казва, че Васил Божков е корумпирал лидер на голяма политическа партия. От което дори на децата им стана ясно, че това е Бойко Борисов.

Не е случаен фактът, че Борисов изтърча на спешната среща с Джесика Ким буквално 2 часа след оповестяването на списъка със санкциите по „Магнитски“.

Тази важна подробност обяснява и защо до този момент нито Борисов е коментирал визитата си при американците, нито пък US-посолството е съобщило каквато и да е информация по въпроса.

Обичайно американската страна винаги дава, макар и кратка, информация за подобни височайши визити. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

 1. ИМА ВИДОВДЕН СЛУЧАЯ ПИЛОТ ТЕРЗИЙСКИ Е БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ УЧЕНИЕ ЗА ПРИЦЕЛ ПО БРАТСКА ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ ПО КРЪВ ВЯРА И ДУХ ВСЕКИ КОЙТО УЧАСТВА В ТЕЗИ УЧЕНИЯ СЪЩОТО ДА ГО СПОХОДИ И НИКОЙ ЖИВ ДА ТЕ СЕ ВЪРНЕ АМИН НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ МРАЗИМ ВИ ВИЕ УБИХТЕ БЪЛГАРИЯ И ОТНЕХТЕ СУВЕРИНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ НЕ НАЗОВАВАТЕ ИМЕНАТА НА РЕКЕТЬОРИТЕ НА ВАСИЛ ВОЖКОВ НИЕ НАРОДА ГИ ЗНАЕМ КОИСА ТЕ СА БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ МАФИЯ ГЕРБ И ДПС НАЧЕЛО С БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ГЕШИВ ДУГАН ЦАЦАРОВ И Т Н ………….

  • Само абсолютен българомразец като теб може да се радва на трагичния инцидент с пилота. И ти и братската ти раша да ходите на Мурджо в задната дупка, това ви пожелаваме и аз и целия български народ.

 2. БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦО ТОЛКОВА МНОГО ЗЛИНИ НАТВОРИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И БЪЛГАРИЯ ЧЕ В АДА ДА ГОРИШ ИЗМЕННИК НА РОДИНАТА ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СИ ПОКОЙНИК СРЕТЕН ЙОСИЧ ПИТА ЗА ТЕБЕ ТИ МРЪСТНИКО СИ КОРУМПИРАН ПО РОЖДЕНИЕ НЕ БОЖКОВ ТИ РЕКЕТИРАШЕ БОЖКОВ НАРОДА НЕ Е СЛЯП ПРОКЛЕТ ДА СИ ЗАЕДНО С ВСИЧКИ БОКЛУЦИ НА МАФИЯ ГЕРБ ДЪЩЕРЯ ТИ КОПЕЛЕТАТА КУРВИТЕ ТИ И ГРОЗНАТА ТИ КАКА

 3. „Скандално“, чета ви с интерес. Но ако имате претенции да сте българска независима медия, не допускайте словоизлиянията на този анонимен българомразец с главните букви. Да не говорим, че според законодателството сте отговорни и за неговите простотии и непрестанни намеци и заплахи за убийства, щом ги оставяте нецензурирани.
  С уважение, ваш читател

 4. Само да попитам. Сега кой ще гушка посланика на „великата“ Америка. Щом се обичат нека се вземат.

 5. Един немец беше казал, че една лъжа повторена 100 пъти се превръща в ….. (според мен във ФЕЙК)

 6. Драги Съотечественици, моля ви да публикувате един изключителен материал за втори Нюренберски процес срещу свинщините на Бил гейтс, на Запада като цяло.
  Reiner Fuellmich et 1000 autres avocats vont ouvrir le 3 juillet le second procès de Nuremberg
  Les Résistants Publié le 29 mai 2021 Et 10 000 experts médicaux .Poursuites contre le CDC (Centre de Contrôle aux Etats–Unis), contre l’OMS (et Bill Gates) et contre le groupe de Davos… pour crime contre l’humanité.

  Fullemich dénonce le test PCR défectueux, la fraude à la comorbidité et le « vaccin » qui viole et l’article 32 de la Convention de Genève qui interdit les expériences scientifique

 7. ПИЛОТА НА МИГ 29 Е УБИТ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ ЗА ДА БЪД
  ДЪТ УНИЩОЖЕНИ РУСКИТЕ САМОЛЕТИ И ДА СЕ КУПУВАТ ОЩЕ ЧЕРТЕЖИ НА Ф-1 ЗАПОВЯДВАТ
  ХАМЕРИКАНЦИТЕ НА ГУБЕРНИЯТА БЕЗ СУВЕРИНИТЕТ БЪЛГАРИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *