Радина и Деян се ожениха тайно, без гости и тъпани! Виж Тук:

Радина Кърджилова и Деян Донков са си разменили брачни клетви на тайна церемония.

Красавицата и мачото на родното кино и театър са се врекли във вярност и любов до живот… но никой не бил поканен на тържеството. Радина вече ходи с брачна халка, а колегите й гадаят кога се е състояло щастливото събитие и изобщо присъствал ли е някой на него освен младоженците и кръстниците, които също са неизвестни.

Двамата влюбени отдавна говореха, че искат да се оженят, но нито определяха дата, нито Радина тичаше из магазините за булченски аксесоари. Преди осем месеца актрисата роди син на любимия си и сега двойката е прекалено заета да се грижи за малкия си наследник, че да планира сватба. Но сватбата най-неочаквано се е състояла и това хвърли в шах и мат колегите и приятелите им от актьорската гилдия, които копнееха здраво да се напият за здравето на младоженците.

Всъщност, от 2 години насам Деян и Радина живеят доста затворено, избягват показността и никой не знае какво се случва в дома им. Те повдигнаха леко завесата на личните си отношения в предаването „Къртицата“ и се опариха яко, тъй като медиите ги лапнаха като топъл хляб и дълго време ги дъвкаха. Писа се, че Деян е деспот и насилник и пребива любимата си ежедневно, а тя е алкохоличка и наркоманка и непрекъснато му дава поводи за ревност.

Оттогава двамата живеят тихо, крият се от медийни изяви, работят здраво, а напоследък делят времето си между бебока и работата. Деян едновременно играе и режисира, а Радина се снима в новия сериал „12-А“.

Двамата даже не се осмеляват да покажат публично малкия Христо… до степен, че и досега медиите са успели да снимат само количката му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *