Първата любов на Азис бил циганин с руси мустаци

Азисчо БионОще от малък усетих дискриминацията.  Черният човек винаги  се ражда, живее и умира като черен, обаче никога като равен,  сподели  Азис.

Той разказа несподелени досега случки от детството си.

Първите опити в артистичния свят той  направил едва на седем годинки. „Сам отидох и сам  се записах в театралната трупа на читалище „Аура”. Те ме приеха веднага. Винаги съм мечтал да бъда актьор и смятах, че там ще ме научат. Тогава видях за пръв път на кино Мадона. Не можех да отлепя очи от екрана. Толкова ми хареса, че си казах: „Много искам да бъда като нея и ще стана”.

За пръв път се влюбих, когато бях на 8 годинки. Той беше по-голям от мен, циганин, но с руси мустаци. Обожавах го, но той не знаеше. А аз още тогава знаех, че съм различен”, признава Азис.

Той заяви, и че не е никакъв Костинбродски славей, а  кореняк софиянец –  роден е и е живял в „Банишора”. Баща му пък бил от „Факултета”. Баба му  била  от Костинброд и тя го отгледала, но повечето време в София.  „Аз не съм нито крал, нито пък принцеса.“ – обясни той по повод прякора му Кралят на попфолка  Просто пея най-лиричните песни и хващам хората за душата.

Не съжалявам за нищо, което съм направил. Забавлявам се и сега с образа си, който изградих. Дори и сега ми е хубаво, когато се налага да обувам високи токчета понякога. Женският ми сценичен образ, преди да отслабна, беше една сладка гротеска. Бях забавен за зрителите и за себе си”.

Азис обясни и че е канен досега в много проекти, участвал е в няколко, но единствено в „Като две капи вода“ се забавлява истински.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *