ПРОФ. ИВО ХРИСТОВ: „ПАРТНЬОРИТЕ“ СРИНАХА БЪЛГАРИЯ, ОТГЛЕДАХА СИ МАРИОНЕТКИ, ВКАРВАТ НИ ВЪВ ВОЙНАТА! (С ВИДЕО)

ВКАРВАТ НИ ВЪВ ВОЙНАТА! ЗАЛОГЪТ Е ЧУДОВИЩЕН – АКО НЕ СПЕЧЕЛИ БИТКАТА ЗА УКРАЙНА, ЗАПАДЪТ СЕ РАЗПАДА!

ГЛЕДАЙТЕ ПРЕДАВАНЕТО НА ВАСИЛ ВАСИЛЕВ „НЕ СЕ СТРАХУВАЙ“ ОТ 29.05.23 г.:

Записите на Кирил и Асен – най-големия политически скандал в Европа за последните 30 години. Гробокопачите на България излизат на сцената. Нападат ни напазарувани и отгледани от САЩ еничари. Ще позволим ли да унищожат Отечеството?

Украйна: равносметката след 15 месеца война. Предвиди ли Москва развитието на събитията до тук?

Интервю с професор Иво Христов, който коментира:

Необратима ли е разрухата на България? 

Вкарват ли ни във войната? Деградацията на Запада.

Светът се разделя на две. Кой ще надделее?

Изкуственият интелект – ще ни унищожи или ще ни помогне?

Гледайте това изключително предаване в двете видеа тук:

https://youtu.be/1Bzle9vDiE8

https://youtu.be/o94sTJsUet4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Очаквамм постъпката на Руди да отпуши в редовете на ПП съвест, практичност или просто елементарна пресметливост, която да увеличи бройката на независимите. Самият Руди никак не е за подценяване и в негово лице виждам потенциал дори да събере отделна парламентарна група от отцепници още в този парламент. Момчето има добър изказ, приличен вид и най-важното е куражлия. Ако има и интелект да роди идея върху някакви привлекателни принципи, може да видим създаването на ново движение или дори партия с оригинален звук, която да измести харварския волунтаризъм, да не се обременява с поредно седесарско отглеждане в лицето на все по-вялото ДБ
    и да започне да рони зрънца от все още монолитната сбирщина на Тиквата.

  2. Слушах го Иво вчера при Василев,стахотен ум и анализатор.Преобразуването и очистването на нашето общество е изключително трудно,но не и невъзможно.Дано намерим сили, за което е нужно поне малко ум и желание, щото месеци наред Костадинов дискутира проблемите на нашето колониално загниване и никой не го подкрепя.

  3. Много препоръчителен е и коментарът на Василев в първата част напредаването.

    • ГЛЕДАХ ЦЯЛОТО ПРЕДАВАНЕ,ИМА НЯКАКЪВ ШАНС ДА ИМА НО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ДОСЕГА НЕ ВКАРАХА В ЗАТВОРА ТЕЗИ КОИТО КУПУВАТ ГЛАСОВЕ, ТЕЗИ КОИТО ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ ВСЧЕ 33 ГОДИНИ
      И ТЕЗИ КУПЕНИТЕ МЪРЗЕЛИВИ МИРИЗЛИВИ ГЛАСОВЕ,ТЕЗИ КОИТО ОТДАВНА СА НАПУСНАЛИ БГ И ТЕЗИ С ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО И ЕТО ТИ 20% ОТ ФАЛШИФИКАЦИЯТА И ОСТАВАТ ОКОЛО 15% РЕАЛНИ ГЛАСОВЕ.
      ДА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ ЗА ЕДИН ИСТИНСКИ БГ ПАРЛАМЕНТ.

  4. Натовския генерал няма да спре нищо. Зеления чорап не притежава качества на истински мъж и държавник.

  5. Иво Христов добре анализира, но някак от високо. Дава крайна оценка като на провалил се студент, но България е страна оцеляла, когато всички са я отписвали. Населението определено има умения за това и в период на световен разпад, пак можем да се измъкнем. Съгласен съм с виждането му за бъдещето и това, че не можем да си го представим изобщо. С една дума, не толкова пораженчески другарю Христов, Прорвёмся! Имам собствен пример за това, моят тъст, 34 години по-възрастен от мен, казваше „Ще се справим!“ когато вече виждам как работата ни смазва и мен ме хващаше срам, че съм по-младият от двамата, а съм готов да се предам.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.