Преслава тъче на два стана, денем е брадърка, нощем пее по заведения

Преслава ухиленаПреслава продължава да е звездата във ВИП Брадър и да се ползва с особени привилегии вътре.

Тя единствена има право да излиза, да контактува с външния свят и да получава тайна информация  отвън как я виждат зрителите, какво се излъчва и как да се държи пред камерите, за да е желязна и да не тръгне нето една клюка.

В петък вечерта Преси отново напусна къщата, за да пее няколко часа в столичен клуб, където имаше предварително обявено участие. Тя бе съпроводена  до заведението от специална охрана на Брадъра, която й е зачислена от предаването, когато излиза на участия.

В гримьорната певицата се усамоти с  екипа си  от озвучители и гримьори и бързо попи какви са клюките и какво се случва навън. Макар гардовете да дебнеха пред будоара й  и времето с тях  бе доста ограничено, само трябваше да я срешат, гримират и да сменят анцуга й с рокля, певицата  получила важна информация и насоки как да се държи и как да стане още по-симпатична на публиката. Близките й хора  докладвали какво се излъчва по телевизията, кои са им фаворитите, кой се излага най-много, кои са слабите страни на останалите.

Тя пък им казала, че се чувства отлично и доста се смяла, когато Богданов изкарал трета чалга певица своя любовница.

Припомняме, че Преслава влезе  с  договор с продуцентите на предаването и може да ходи винаги на участия, но с охрана от предаването.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *