Предлагат на Бербо 100 000 евро за реклама на плешивци

ББербатовИзвестна козметична фирма, която разработва препарати за мъже с проблеми с косата и косопада, е новият евентуален рекламодател, чието лице трябва да стане Бербатов.

Апетитното предложение го сварило неподготвен, но било доста примамливо. То  щяло да бъде подплатено със сериозната сума от 100 бона хонорар, като  нея се прибавят и купищата подаръци и процедури за здравето и лъскавия вид  на фамилията.

Бербо все още обмислял неочакваното предложение,  защото темата е малко особена и не искал да му се подиграват колеги и приятели, но пък  финансово нещата не били за изпускане.

За разлика от много свои колеги от терена, които полагат неимоверни усилия  как най-удачно  да си прибират буйните къдрици и дългите коси, нашият Митко все по-често прибягвал до подстрижка нула номер, за да не се вижда започналото да  му олесява теме. С темповете, с които косата му пада, накрая ще заприлича на Слави, коментират вече зад гърба му.

Така или иначе парите не миришат, и  най-вероятно Бербатов ще приеме, защото винаги се е отличавал с безупречния си финансов нюх.

Освен това от него се искало да позира само за няколко снимки, кратка фотосесия за новия продукт, който превръща мъжете от плешивци в самци с буйни гриви.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/H37WmEk5bI4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *