Поредната Измама на КОВИДиотите от НОЩ! Смъртността в България Не се е Увеличила! Няма никакви причини за Локдаун!

„България е на първо място по смъртност в Европа, хвърлиха вчера „бомбата“ пропагандаторите на КОВИДиотизма у нас – правителството, щаба НОЩ и НПО-тата. А основният им аргумент е, че през ноември тази година за първи път общият брой на починалите в България надвиши миналогодишния. Така че към 24 ноември, 2020 г. общият брой на починалите от всякакви заболявание е с 1800 души повече сравнено със същия период от изминалата 2019 година. Виж Тук.

И този факт стана причина Властта да ни спусне днешния втори Локдаун – затваряне на държавата. Но както при всяка манипулация, така и в горните твърдения дявола е в детайлите. А те красноречиво говорят, че за пореден път сме жертва на измама! Ето доказателствата:

Първо- България е шампионът по смъртност на Европа не от вчера, а от поне едно десетилетие, като преди нас е само Латвия.

И второ- През 2019 г. починалите в България са 108 хил. души. През 2017 г. са 110 хил. души, а през 2016 г. са 107 800. През 2017 г. са починали с 2200 души повече в сравнение с предходната 2016 г. Виж Тук А до края на 2020 г. остават едва 4 седмици. Към момента имаме с 1800 починали вповече от същия период през миналата година и надали ще минем разликата от 2200 починали, каквато имахме за годините 2016-2017, когато не коронавирус, а дори по-сериозни грипни епидемии не е имало.

Тоест, през последното десетилетие всяка година в България умират между 107 и 110 хил. души и през годината на Ковид-19 тази цифра няма да е по-различна. Тогава? Къде в тези цифри и статистики има място за с нищо недоказаната фантастична хипотеза „Коронавирусна пандемия“?

И още нещо: КОВИДиотите от НОЩ натъртват и на статистиката на НСИ за ноември месец т.г., според която броя на смъртните случаи от всякакви заболявания се е увеличил драстично спрямо същия брой за ноември миналата година. (защо ли не коментираха данните от януари до септември, 2020 г., които сочеха рекордно ниска смъртност в страната, сравнена с предишни години). Повишаването на смъртните случаи този ноември вероятно се дължи на страха и стреса, който Хунтата, сатанинският й Щаб и придворните им медии нагнетяват сред народа. Няма как в статистически план подобно кампанийно страхуване да не даде отражение. Още повече, че две трети от всички смъртни случаи по света и у нас са вследствие на инфаркти и инсулти (Виж тук статистиката за България) – заболявания, за които лекарите съветват пациентите си: Избягвайте стреса, напрежението и негативните емоции, защото те могат да ви убият“. Не е ли резонно да обявим: Управляващата Хунта, придворният й Щаб и платените й медии са убийци и слуги на международни убийци… и мястото им е в затвора!

Който разбира, тук се спира, гледа цифри и анализира… а накрая и прозира, че Хунто-Щабът цял народ манипулира. Ковид-пандемията е измама! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Човечеството има само един проблем, нарича се АЛЧНОСТ, всички останали са малко или много решими. Алчност е неистовото желание да притежаваш нещо, което вече имаш в достатъчно количество, че да не можеш да ползваш излишъка. Обектът на това желание не е от значение, той може да бъде всичко – пари, власт, влияние, собственост…

  2. Що за глупости? Ето данните за 47 седмица: 2002 за 2019 и 3852 за 2020. Това е нарастване с 92%! Защо лъжете така нескопосано?

  3. Що за глупости? Ето данните за 47 седмица: 2002 за 2019 и 3852 за 2020. Това е нарастване с

    • Ей, тарикат анонимен. Ти по-добре виж данните от официалния сайт на ООН. Там ясно пише, че за същата тая 47-ма седмица, за която министъра обяви, че имаме 3852 починали от всякакви заболявания (обща смъртност демек), ООН пише, че всъщност имаме 2103 починали. ГЕРБаджийския щаб лъже- надписват умрели.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *