Идиот ли е Плевнелиев! Не спря да се ХИЛИ КАТО РЯПА НА ТЪЖНАТА „Българска Коледа“ (УНИКАЛНИ СНИМКИ) Виж Тук:

Какво се случи на благотворителната инициатива „Българската Коледа“ снощи? Ние от Skandalno.net видяхме следното: Едни бедни откъснаха от залъка си и дариха чрез SMS-ите си живот и здраве на други бедни, а държавата-мащеха пак си изми ръцете.

Същата тая държава, която от 26 години насам тотално е абдикирала от социалните си функции, като буквално е оставила на произвола на съдбата пенсионери, инвалиди, болни и недъгави…

Същата тази държава, която от години закрива старчески домове, сиропиталища, болници и домове за деца с малформации с единствения мотив – да не тежат на бюджета. И същата тази държава всяка година най-нагло организира благотворителни инициативи, в които призовава оголелия и обосял българин да отдели от мизерните си приходи, за да помага на себеподобни… вместо нея! Защото такъв бил западния Неолиберален модел „за все по-малко държава в живота на хората“.

Това е днешвата неолиберална, НЕкомунистическа ПРОВашингтонска, демократично озъбена и свирепа България… С едно ухилено чучело, чучнато ни за президент и обединител на нацията от западните ни господари, които очевидно имат доста черно чувство за хумор. Цялата статия прочети по-долу:

Президентът Росен Плевнелиев, под чийто патронаж се проведе снощи най-благотворителната инициатива „Българската Коледа“, едва не я провали.

Не знаем кой от екипа на Роско го беше посъветвал да се хили като рязан пъпеш през цялото време в официалната ложа, но факт! Инфантилно-идиотската усмивка на българския Президент не слезе от лицето му, дори в моменти, в които публиката се просълзяваше.

Първият човек в държавата нито слезе при децата, нито се обърна към народа за помощ. Изглеждаше сякаш е отишъл на водевил, а не на благотворителен концерт за събиране на средства за хроничноболните малки българчета.

Поводът беше тъжен, а целта – повече от отговорна. Колкото повече пари се съберяха от смс-и, толкова повече болни деца щяха да имат шанс за по-нормален живот.

Актьори, журналисти, водещи и малки таланти се раздадоха като за последно на сцената с игра и сърцераздирателни молби за подкрепа. Илюзионист буквално разплака публиката със съдбата на дъщеря си, която се родила със седем пръстчета, сляпа с едното око, с изкривен гръбначен стълб и политравматизъм. Детето е живо и се чувства сравнително добре заради волята, всеотдайността и смелостта на родителите да не го захвърлят, а да се борят за живота му без да пестят сили и средства.

И на предишните благотворителни концерти „Българската Коледа“ президентът посрещаше с усмивка всяка човешка трагедия!

Но дори по време на този смазващ разказ, Президентът пак се хилеше от ложата си! Няма майтап. Тв. камерите ясно го показаха!

На какво се смя Плевнелиев? Ще ви кажем в края на тази статия!

По време на всички тъжни истории, патриархът стоеше до него със сведена глава и се молеше за здравето на децата, но Роско продължи да раздава оптимистични усмивки пред камерите.

На „Българската Коледа“ не липсваха и други гафове. Ирина Тенчева се изтупа на сцената с цялото си домочадие, дори с дъщерята на Иван от Вихра – Ава, само за да покаже колко много деца гледа и да призове другите да дарят. Маги Халваджиян, който беше продуцент и на тази инициатива, се появи с двегодишния си внук. Очевидно и той за да покаже… и да се покаже!

Алфредо Торес също излезе с цялата си многобройна челяд, но направи фаталната „грешка“ да се провикне от сцената: „Да живее България, да живее Куба и дружбата между двете страни“. И… единствен не получи аплодисменти, защото препълнената със западни дипломати и хора от президентската администрация зала, очакваше да чуе: „Да живее САЩ!“. А „Да живее Куба“ им прозвуча като „Да живее Путин!“

Въпреки ухиления ни като ряпа президент и парадът на суетата в пренаселената с евроатлантици зала, бедните българи пращаха смс-и. Не заради охранените и щастливи люде на сцената и в публиката, а заради болните дечица. Пращаха истински бедните нашенци, защото само те си бяха останали за Коледа вкъщи пред телевизорите. Богатите масово бяха забегнали в чужбина или по скъпарски родни курорти. Веселяха се и през ум не им минаваше да гледат телевизия.

Така едни бедни откъснаха от залъка си и дариха на други бедни, а държавата-мащеха пак си изми ръцете.

Същата тая държава, която от 26 години насам тотално е абдикирала от социалните си функции, като буквално е оставила на произвола на съдбата пенсионери, инвалиди, болни и недъгави…

Същата тази държава, която от години закрива старчески домове, сиропиталища, болници и домове за деца с малформации с единствения мотив – да не тежат на бюджета. И същата тази държава всяка година най-нагло организира благотворителни инициативи, в които призовава оголелия и обосял българин да отдели от мизерните си приходи, за да помага на себеподобни… вместо нея!

Това е днешна неолиберална, НЕкомунистическа ПРОВашингтонска и демократично озъбена свирепа България… С едно ухилено чучело, вместо президент.

Един президентски идиот, ухилен до уши пред съдбата на болните деца… Няма по-силна метафора за 26-годишната БЪЛГАРСКА „ДЕМОКРАТИЧНА“ ТРАГЕДИЯ!

Всъщност ние подозираме защо Плевнелиев се хили! Неговата вече е опечена. Готвят му топлото местенце някъде в ЕС.

Да му мислят нещастните и изтерзани семейства, които всеки ден се борят за поне една усмивка от болните си и приковани в колички или лежащи в реанимация дечица!

Нека им помогнем от сърце с един SMS на номер 1117!

Въпреки карикатурата Плевнелиев, въпреки изедническото ни правителство, въпреки политиците-кръвопийци!

Да дарим и да си помогнем сами.

Защото в тази силна до удушаване евро-атлантическа прегръдка явно и Господ ни е забравил! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Има и друго! Чехльо се хилеше като маймуна, но кой дава отчет как се харчат тези пари? Защото ако са отишли за хонорари на участниците в концерта, нямам думи!!!!!!!!

  2. Идиот е, но винаги ги разбираме по-късно. Искам списък на политиците кой колко е дарил за Българската Коледа! Ама пълен списък!

  3. Унизително предаване със смешни политици. Българинът винаги помага на хора в беда, нямахме нужда да гледаме оня Чехъл и да разваляме настроението си по Коледа.

  4. Бях готов, да пратя и сто СМС-и ! Но при едно условие- да получа, доказателство,че всички тези търтеи, са пратили поне с един повече от мен!Доказателства не получих, вследствие на което и СМС- не пратих! А отгоре на всичко се и съмнявах, дали ще отидат на посочения адрес, а не в джоба на някой от тези крадци!

  5. Не е идиот а е кръгъл идиот, но все още някои не са го разбрали! Жалко за тях!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *