Плевнелиев: Горд съм, че се Опълчих на Путин! България няма бъдеще с Русия, нямаме място в колхозите, защото сме европейци!

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

Плевнелиев, добре е да знаеш следното:

Призоваваш българския народ да обърне гръб на братска Русия, с която той има вековна кръвна връзка!

Гавриш се с българската памет и история!

Продал си президентския си пост на САЩ срещу долари!

Хайде, прочети си историята на България и виж има ли поне един наш държавник, който да е сътворил подобна свинщина и да му се е разминало без да плати измяната с главата си… или поне с куршум!

Защото историята помни!

А ти Плевнелиев се моли да останеш в нея просто като един шут, който е изтъргувал най-безсрамно интересите и вярата на народа си. Дано имаш късмета и се разминеш само с това! Skandalno.net
rosen1Плевнелиев даде едно от последните си интервюта по телевизията и за пореден път доказа, че е най-голямото недоразумение в българската политика.

„България е страна, която е много добре представена по света от мен – президента й! Горд съм, че направих така, че  излишните протоколи държавният глава да бъде придружаван от първата си дама ги оставих в миналото и не робувах на тях. Показах, че е нужен по-малко протокол, за да има повече ефективност“, каза той.

Е, Росенчо пропусна да уточни, че не той е нарушил протокола, а първата му дама Юлиана, която му би шута още като го избраха с 500 хиляди фалшиви бюлетини. Юлиана Плевнелиева запази достойнството си, като отказа да се прави на маймуна в ГЕРБ-аджийския цирк! Но това са подробности.

„Няма да се кандидатирам за втори мандат“,  добави скромно той. Като пропусна да каже, че не той е взел решението, а причината е, че просто никой не го иска. Нито народът, нито приятелите му от ГЕРБ. А когато преди два месеца намекна, че има вероятност да се кандидатира, ГЕРБ веднага му резнаха крилцата.

„Горд съм, че дадох референдума на Слави Трифонов на съд!“ – продължи да се пъчи дребното човече.
„Референдумът съдържа противоконституционни въпроси, които изобщо не са обсъждани в парламента. Аз съм този, който го спря и го прати в съда“, удари се в гърдите президентът.

Всъщност противоконституционни въпроси в референдума на Слави няма, а има противогерберски такива, но Роско скромно премълча това. И заяви, че се гордее с нещо, което не е за гордост, а за срам.

Защото прати в съда искането на 700 хиляди българи, които желаят да се отърват от порочния олигархичен модел на  българската политическа система. Но бяха плеснати през ръцете от един човек, който е кукла на конци и не може да командва дори  собствената си жена. Която пък скоро няма да му е жена, защото подаде молба за развод.

Плевнелиев не пропусна да се ожалва и изрази обидата си от това, че са скъсали снимката му в ефир. Това било обида не към него, а към държавността.

Каква държавност, бе Роско?

То държава няма, вие държавност търсите!!! И сценаристът на Слави скъса Твоята снимка, а не на някой патриотичен символ на България като герба или знамето например. Така, че всичко е в рамките на закона!

Плевнелиев не пропусна да се докара и на американските си господари, като за пореден път се заяде с Русия.

„Не виждам бъдещето на България в казахските степи и колхозите!  Ние сме европейци, не сме в степите. Нашата политика е европейска и модерна, насочена към евроатлантическите ценности.

Русия е страна, която не е излязла от социалистическия си начин на мислене и приятелството ни с нея ще ни дърпа назад.

Затова трябва да се държим здраво за новите си партньори – ЕС и НАТО“, завърши Плевнелиев почти комсомолската си реч.

Роско пропусна да уточни обаче, че „новите партньори“всъщност са такива само за него, Боко, Цвъко и още две дозини соросоидни продажници и десни грантаджии. Не и за народа на България, за когото НАТО и ЕС се явяват господари, сатрапи и бирници!

Плевнелиев, добре е да знаеш следното:

Призоваваш българския народ да обърне гръб на братска Русия, с която той има вековна кръвна връзка!

Гавриш се с българската памет и история!

Продал си президентския си пост на САЩ срещу долари!

Хайде, прочети си историята на България и виж има ли поне един наш държавник, който да е сътворил подобна свинщина и да му се е разминало без да плати измяната с главата си… или поне с куршум!

Защото историята помни!

А ти Плевнелиев се моли да останеш в нея просто като един шут, който е изтъргувал най-безсрамно интересите и вярата на народа си. Дано имаш късмета и се разминеш само с това! Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. СМЪРТ ЗА ВАС РУСКИ К*РВИ , ТОВА ДЕТО СИ ГО ТЪРСИТЕ ЩЕ СИ ГО НАМЕРИТЕ СКОРО ЩЕ ВИ ИЗ*ЕСИМ ДО КРАК А ТИ МЪР*О ДЕТО ПИШЕШ ТОЯ ПАРЦАЛ ЛИЧНО ЩЕ ТЕ РАЗ*ЕКНА

    • Върви прибери майка си от околовръстното бе боклук! Вече е извънредна смяна и обслужва нон-стоп за жълти стотинки освен мангалите и селяндурите и арабески-бежанци. Ти с тези ли пари паразитстваш нещастник…

  2. Всички изперкват към края на мандата си, но на този чак и феновете му явно полудяха

  3. Та ние нямяме изобщо бъдеще г-н Плевнелиев с такива политици като Вас. не виждам защо да отричате пазарите на Русия то били и колхози ако трябва да възродите икономиката на РБ? Не ме интересува от къде ще идват пари интересува ме дали ще има в България достойно заплащане за майки ,работещи и пенсионери. Това ,че Вие сте горд със себе си, много важно ,аз не се гордея с Вас и Вашите разпенени почитатели , които в живота си не са изрекли нищо друго освен псувни и закани, но може би Вие се гордеете с тях! Жалка картинка !

  4. Това ме уби! Той бил въвел протокола да дава приеми без първа дама. Как пък от цял свят само България се оказа с разчупен протокол?! Дали се гордее, че го наричат Чехльо и че наистина е под чехъл, нещо не споменава.

  5. Продажник.Плюя в лицето ти пародио на президент.Ти си за разстрел.Марш от тук. Вън от България.

  6. Учадващо парадоксално безсмисленна държава, с алчни, често и продажни и чуждолобиращи управляващи от дълги векове, плюещи всеки, но не и себе си виновни хорица сме станали? А защо оплюват и Русия и САЩ и кой ли не и те не знаят, често, но яко плюят? Истината е, че Плевнелиев е прав, че не трябва да се връща тоталитаризма, което не си е отивало, ако погледнем хората на власт, но благодарение на ЕС се допуснаха и някои демократични свободи. Да благодарим на САЩ и ЕС, че ни освободиха от диктатурата пряко, на соц. БКП мафията, макар тя да ограби ресурсите и активите на държавата и да си ги приватизира! Да благодарим и на Русия, че ни пази от ДАЕШ, дори и с войските си в помощ на Асад! Да благодарим и на НАТО, че сритва терористични групировки! Да благодарим, на всеки, който ни е приятел! Но да благодарим ли на въртящите се чужди лобита в политиката, които според интереса си за парици и власт ни завърта ту към едната ту към другата посока? Никак! Да благодарим ли на носещи ни вреди законотворци, цели десетилетия? Никак! Е, много е трудно да се оправят нещата, когато на власт са вредните хора. Затоа никой не ни е виновен, а самите ние, че ги търпим! Търпим чиновници на постовете, които ни прецакват. Търпим правосъдни, които ги оправдават, не ги съдят. Търпим, търпим, търпим и своята си и чужда простотия и алчността на кой ли не. А, затова не са ни виновни нито НАТО, нито ЕС, нито Русия. Само ние самите. С компромисите си към всяко зло.

  7. ТИ МОЖЕШ ДА СЕ ГОРДЕЕШ САМО ДЕБИЛИЗМА СИ,А ХОРАТА ДА ТЕ ЗАОБИКАЛЯТ КАТО ПРОКАЖЕН.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *