Петя Дикова Лъсна по Зърна в сутрешен ефир!

Петя Дикова зърнаПетя Дикова буквално изчерви зрителите.

Тя разтресе огромния си несиликонов бюст по телевизията точно по обед.   Дъщерята на Аня Пенчева се появи с плътно прилепнала блузка и без сутиен, а зърната й щръкнаха предизвикателно към всички зрители, предизвиквайки доста противоречиви реакции.

Много мъже се загледаха в предаването и по-скоро във водещата, а много жени тутакси се възмутиха. Децата ни са пред телевизора, може ли такова нещо, писнаха дамите по форумите, въпреки че рожбите им сигурно гледат по-хард лелки в интернет.

Петя явно не беше доогледала тоалета си, защото не знаеше, че прозира и се вижда очертанието на двете й бомби плюс страстния им завършек – зърната. А може би за това бяха виновни стилистите на предаването! Казва ли ти някой! Но пък за липсата на сутиен, те няма как да носят вина.

Това е типичен подход на неомъжените дами, които са попрехвърлили годинките, коментират в гилдията. Те несъзнателно подчертават прелестите си и чакат някой да ги хареса.

Петя уж има гадже, което работи в Лондон, но явно се срещат рядко, защото ги дели голямо разстояние. Той не искал да се връща в България, а тя пък не желаела да изостави телевизионната си кариера.

Тази далечна любов обаче със сигурност не задоволява и двамата.

И нищо чудно някой ден да я видим я с деколте до пъпа, я направо по прозрачна роба като самодива. Природата зове. Дори в 11 часа сутринта и в ефир!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/muKQMzowTKs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *