Петър Волгин: Студ и мрак ни чакат зимата заради американския агент Кирил Петков!

6

За 7 месеца управление американския политически проект „Продължаваме промяната“ сътвори толкова безумия, особено в енергетиката, че трябва да отдъхнем с облекчение, че не се задържаха 17 месеца, коментира журналиста Петър Волгин. Никога досега не е имало толкова зле подготвени кадри в управлението на страната, а единственото положително, което може да се каже за тях е, че вече не са на власт. Тези момчета въпреки че поеха едни ангажименти към чуждестранните си куратори, всъщност се престараха и свършиха още един куп вредни за страната ни неща, за които не бяха инструктирани.

За съжаление, тепърва ще търпим негативите им, натрупани в сферата на енергетиката. Като безобидна грешка изглежда противоконституционното назначение на техния шеф в КЕВР. Грешка, която вече реално е поправена. Но провала на договора и отношенията с „Газпром“ ще тежат на всички ни, особено зимата. „Продължаваме промяната“ безмълвно изпълниха американската заповед да спрем да плащаме за руския газ, защото било в разрез със санкциите. След прекратяването на договора през април обаче, до края на мандата си, Кирил Петков не направи абсолютно нищо, за да осигури доставки от друга страна. Нещо повече – с американските си началници успя да договори едва 3 танкера втечнен газ, който даже няма къде да разтоварим и обработим, та ще разчитаме и ще плащаме допълнително на Гърция. Газохранилищата ни са изчерпани и страната е тотално неподготвена за отоплителния сезон.

Разбира се, така и не ни беше обяснено защо България беше притисната от ЕС и САЩ да прекрати договора си с „Газпром“, докато богати и силни икономики като Германия, Италия и Австрия, продължават да получават доставки от Русия, плащайки по същата схема в рубли.

Очакванията и на енергийните експерти, и на работодателите са, че страната ни не е подготвена за отоплителния сезон и зимата ще стоим на тъмно и студено, а много хора ще загубят работата си, защото останал без енергия, заводът им ще затвори.

Кирил Петков не спря да се оправдава за управленските си неудачи с „дългата ръка на Кремъл“. Ако го слуша човек, ще реши, че всъщност Кирил Петков е цел номер едно на Путин, а не другия американски агент Зеленски. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

 1. КИРО ПРОСТОТО И КЛОУНА ЗЕЛЕНСКИ СА ВЪЗПИТАНИЦИ НА САЩ ДОКАЗАХА ГО

 2. Петре, ти по убеждения си комунист и бесепар, но за Киро си прав. Този човек действаше 8 месеца безумно.

  • И какво лошо има да си убеден че лявата идеология е по-добрата за хората?
   По време на така лошия социализъм имаше газ и ток по 2 ст!!!?
   Заводите работеха и произвеждаха ,нямаше просяци и клошари по улиците!
   Всеки построи дом и отгледа и изучи децата си ! Нямаше убийства и побоища
   Това беше хубавият и спокоен живот за обикновените хора,който живяхме и сигурен съм ,че в този живот няма да се върне благодарение на и продажници,проститутки,наркомани,крадци и всякякви прости нищожества!

 3. Който гласува за киро неграмотния, ристьо дебелия корем и обсебен от гешев, бойко вечно наведения на западните си приятели и наши душмани, чалгаджията слави, и разни там дето разнасяха ковчези по площадите за ужас на децата, ще извърши голям грях към българския народ. Ей заради изброените по-горе ние сме на това даредже – най-бедните, най-корумпирана държава, беззаконие, страх от крадци и измамници, ужас по пътищата, развратена младеж, неграмотност! Това е резултатът от тяхното 30 годишно управление, защото се оказаха алчни, корумпирани и неграмотни. А как лъжеха….

 4. соросоидите не са хора, те са човекоподобни, които застрашават съществуването на Русия, славяните, България и българите. Към тях милост няма и не може да има, това което ще чуят за последно ще бъде Ахмад Сила! и после тишина завинаги ! Аллаху Акбар!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *