Песков: Главното в интервюто на Карлсън е Путин да бъде чут на Запад. Сега много обикновени хора там ще се замислят дали пък не е прав

Интервюто на журналиста Тъкър Карлсън с руския президент Владимир Путин е добра възможност руският лидер да бъде чут на Запад, където не само управляващите политици, но и всички големи медии се контролират от англосаксонския наднационален елит. Това мнение изрази пред ТАСС прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков.

Коментирайки факта, че 36 часа след като беше публикувано в социалната мрежа X (бивша Туитър) интервюто на английски вече е събрало близо 180 милиона гледания, без да броим останалите англоезични ресурси, където интервюто е събрало приблизително още толкова милиона гледания, говорителят на Кремъл отбеляза, че това „не означава непременно подкрепа“. „Не бива да се очаква, че всички тези гледания на Запад означават и подкрепа за нашата гледна точка. Основната ни цел, и тя е изпълнена, беше нашият президент да бъде чут зад стената от цензура, която е издигнал Запада. Защото това означава, че повече хора ще се замислят над думите му – дали е прав или не“, каза Песков.

Той припомни думите на руския президент в интервюто на Тъкър Карлсон, че на полето на пропагандата е много трудно да се противостои на САЩ. „Тъй като англосаксонците, по един или друг начин, притежават всички най-големи медийни мрежи и телевизионни оператори, всички най-големи вестници и т.н. Затова беше много важно да дадем възможност на хората там да се запознаят с нашия мироглед. И интервюто на Карлсън е много добра възможност“, подчерта Песков.

Интервюто на Тъкър Карлсън с Путин беше публикувано на 9 февруари. Значителна част от двучасовия разговор беше посветена на украинския конфликт и отношенията на Русия със САЩ, НАТО и Запада като цяло. Руският президент отбеляза, че е много трудно да се победят Съединените щати в пропагандата, тъй като те контролират огромна част от световните и всички европейски медии.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Абсолютната истина. Ако някой българин си мисли, че като чете в. СЕГА, ФАКТИ, ФРОГНЮЗ, че и всички останали ще бъде информиран МНОГО, ама МНОГО СЕ ЛЪЖЕ. И понеже средносттистическият човек няма време след 8 часовия работен ден, той гледа само ТВ и отваря кой да е от горните сайтова и там го заливат с лъжа от добре продадените наши т.н. медии. Затова е този невиждан панически страх, защото Тъкър е любимец а ам. публика с милиони зрители. И стрина Клинтъница в бяса си го нрече полезен идиот.

  2. Турколюбеца Дмитрий Песков очаквал Путин да бъде чут. Хубаво, ама дали ще бъде разбран?
    Да чуеш или прочетеш нещо не означава, че си го разбрал.

  3. FuckEU Интервюто на Путин от най-слушания журналист в Щатите е като ядрена експлозия. Повече от сигурно е, че ще има много, които няма да го разберат, но и там както навсякъде има мислещи хора и ефектът ще е страхотен. Виж какви анализи правят световно известни журналисти в reseauinternational- Пепе Ескобар. Европа се срива пред очите ни, след пет века колониално господство, срива се и американската хегемония. Нашите абсолютни идиоти ни тикат в еврозоната и ни откъсват от Русия без елементарно виждане на бъдещето. Тези мащабни военни игри на НАТО, невиждани след ВСВ са парад на безсилието, на опит за самоубийство. Масовата емиграция ще ни довърши. Все тези наши идиоти отрекоха правото на народа да определи своята съдба с референдум за еврото и смятат, че действията на възраждане били незаконни. Какви закони, какви пет лева в една колония.

    • Противоречиш си.
      Хем „нашите“ ни тикат, хем сме колония….
      Няма наши, има дебългаризатори действащи по план и команда, които много ясно осъзнават, че главната им задача е избиване и прогонване на православните и заселвана на територията с маймуни, които мразят Русия.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.