Отрязването на ръката с автомата Шпагин е финална присъда над кафявите фашизоиди

Разберете, че сегашната война с историята е за да ни подготвят идеологически за влизане в горещата война

Вече 34 години в нашата държава ставаме свидетели на един грозен феномен. Всичко се руши, но нищо не се строи. Някак си като симптом или като историческа присъда над многострадалното ни Отечество е, че Паметникът на Съветската армия, който предишната власт и народът с даренията си са изградили изключително бързо, днешната власт дори няма капацитета да го бутне. Много им се иска да го бутнат, но физически дори не успяват. Ето защо сега явно се опитват да го нарежат парче по парче, след като първо махнаха ръката с Шпагина. По този начин днешната дясно-либерална и крипто-фашистка власт дава сама над себе си историческа присъда. Това, което комунистите създадоха, те дори не могат да го разрушат.

Впрочем, спомняте ли си разрушаването на Мавзолея на Георги Димитров? Отново им отне една седмица от 21 август 1999 година до 27 август. Но толкова си могат нашите демократи. А социалистическата власт, добра или лоша, с всичките си прегрешения – никой не отрича, че такива има, но тя все пак покри България с паметници, създаде пътища, паркове, детски градини, болници, училища, заводи и предприятия. Нямаше липса на места в детските градини в София, въпреки че градското население през социализма нараства бурно и всъщност в началото му, когато пада фашистката власт 1944, сме 80 процента селска държава, а в края на социализма сме вече градска държава.

А днешната дясна власт в София не може да се оправи с недостига на места в детските градини. И то не от вчера – коалиционните партньори на днешния кмет Терзиев – визирам ГЕРБ, управляват София от 2005 година. И не са решили проблема с детските градини. Самите либерали от „Демократична България“, по-точно в предишните си амплоа като СДС, ОДС и прочее, управляваха София през 90-те и пак не сътвориха нищо смислено в този град.

Това е умението на българските десни – да унищожават, да разрушават, да воюват с историята. Те наистина много мразят историята, защото те загубиха Втората световна война. Те, които се възхищават от Богдан Филов, от кървавия професор Александър Цанков, а тайно вкъщи вероятно кадят тамян пред портретите на Адолф Хитлер и Бенито Мусолини – първи и най-големи антикомунисти в Европа, тези десни нямаше как да не бутнат паметника на армията, която победи Третия Райх, Вермахта и Вафен СС. Още повече, че англосаксонските им господари им дават чудесен в кавички пример. Нека да припомня, че неотдавна в парламента на Канада се разрази отвратителен скандал, при който беше поканен 97-годишен украински нацист, избягал след войната в Канада, който е бил истински касапин, симпатизант на Хитлер и член на отрядите на смъртта от Вафен СС. И демократичните канадски депутати, начело с либералния премиер Трюдо и евреина по произход Зеленски, пляскаха на хитлеристо-бандеровеца. Е, после канадците научиха за какво става въпрос и ги хвана малко срам, та имаше неловки извинения, но белята беше направена.

Така или иначе, историята на реабилитация на нацизма не е от вчера или днес. И нашите политици, подчинени на посолства и чужди разузнавания, само следват тенденцията. Най-смешното в тази ситуация е, че режимът на Васил Терзиев разрушава паметник, който по някакъв начин е свързан и с тяхната лична семейна история. Все пак всички знаем, че лицето Терзиев е син и внук на генерали и полковници от Държавна сигурност и дори роднина на Петър Младенов. Явно заради това е толкова настървен в желанието си да унищожава българската история, за да се реабилитира един вид пред десните фашисти у нас, които все още недоволстват за червения му произход. Сега той трябва да се покаже като убеден хитлерист, за да могат те да му повярват. Явно не им е било достатъчно, че публично се отрече от родителите и предците си. И ги разбирам. Все пак те 30 години гледат как редица бивши червени аристократи се отричат от предците и имената си – България е пълна с ВасилТерзиевци и всякакви други бивши комунистически принцове, които дадоха мило и драго, за да преминат в лагера на фашистите, скрити в либерални одежди.

Бутането на Паметника на Съветската армия е недостойно и жалко по редица причини. Било то защото именно Червената армия спасява България през Втората световна война. Все пак алтернативата е била 1944 година у нас да влязат англичаните, а не руснаците и тогава, както историците ще ви кажат, щяхме да имаме българо-гръцка граница по линията Благоевград-Асеновград. Известен факт е, че на Парижката мирна конференция Гърция и Великобритания искат България да загуби Пиринско и Родопите, които да бъдат дадени под контрола на Атина, уж в името на сигурността. Спасява ни това, че у нас са влезли през 1944 година руснаците и на мирната конференция получаваме подкрепата на Съветския съюз, на Сталин, Молотов, а също на Югославия, Чехословакия и други социалистически държави.

Недостойно е да махаме паметника и защото хиляди българи загинаха в заключителния етап на Втората световна война. Тези българи се сражаваха в Първа българска армия в състава на Съветската армия и нейния Трети украински фронт. Така плюем на предците си. Но особено цинично е, че така всъщност реабилитираме нацизма и фашизма. Съветските народи загубиха 27 милиона души – военни и цивилни, под ударите на нацизма и за да победят нацизма. А днес тези сополанковци от управата на София и от сглобката, без да го осъзнават или не, наистина реабилитират нацизма, отричайки решителния принос на Червената армия в победата над Третия Райх. Принос, в който своя дял има и Българската армия, извоювала блестящите победи над немците при Драва, Соболч и не само. Те отричат жертвите на 27 милиона съветски граждани, убити от немците. Те отричат спасението на последните оцелели в концлагерите европейски евреи. Спасението на народи като поляци, чехи и сърби, които бяха нарочени от нацистите за изтребление, германизация или поробване в рамките на така наречения „Генералплан Ост“.

Между другото, този план включваше и изтреблението на така любимите на либералите днес украинци. Точно така. Според немския план трябваше близо 70 процента от украинците да бъдат умъртвени, а останалите поробени, докато в Украйна се изградят германски и скандинавски колонии. Но това удобно се забравя днес от нашите либерали, зад чиито либерални приказки прозират кафявите им фашизоидни души, а при някои просто и банално прозира бившето червено минало, от което искат да се отърват с кариерна цел. От този противоестествен брак между кафяви фашизоиди, розови либерали и пребоядисани в синьо комунисти, се роди именно днешната българска сглобка, която е на път да вкара България в такава криза, от която излизане може да няма. Това са хората, които лишиха българския народ от енергетиката му, първо като ни оставиха без евтин природен газ, а после като се съгласиха по заповед да закрият „Мариците“ и да продадат реакторите на АЕЦ „Белене“ на бандеровския режим в Киев. Това е сглобката, която иска да смени националния ни празник Трети март и води война с историята, бутайки паметници и заличавайки имена и съдби с едно махане на ръката. И те са тези, които не спират да ви налагат нови косвени данъци, като в същото време разходват неясно как бюджета и създават дефицит. Те са тези, които постепенно въвеждат в България трансхуманистични и джендърни идеологически постулати, застрашавайки сигурността на нашите деца и внуци. Сглобкаджиите са тези, които искат да вкарат България във войната, хвърляйки хиляди български мъже, които могат да бъдат насилствено мобилизирани, за да пазят киевския режим от руснаците.

Но тези исторически неграмотни лица не знаят, че отрязването на ръката с автомата Шпагин беше финалната им присъда. Оттук насетне за тях няма исторически път нагоре. Съдбата им е на политическото бунище на историята, където скоро ще бъдат изхвърлени. Независимо дали искат или не искат, но догодина ще има предсрочни парламентарни избори. Дори посолствата, които командват сглобката, са наясно, че чашата е преляла и ако няма предсрочни избори догодина, рискуват въобще да изгубят България. И когато дойдат тези избори, уважаеми зрители, левите, патриотични и антифашистки сили трябва да са готови, за да нанесат своя удар и да формират разумно мнозинство в Народното събрание. Това е императивно за оцеляването на България, точно както идването на Отечествения фронт беше задължителен фактор за оцеляването ни през 1944 година, когато рискувахме да бъдем разкъсани между Гърция, Югославия и Турция заради безумието на тогавашната богданфиловска антидемократична и фашистка сглобка. Впрочем, аз лично ви уверявам, че дори да бутнат паметника на Съветската армия – нещо, което поначало не трябва да им дадем да направят, то пак ще го вдигнем. И пред централите на ГЕРБ, на ДСБ, на СДС и на „Да, България“, когато левите и патриотични сили дойдат на власт, ще издигнат паметници на Георги Димитров, на Тодор Живков, на Александър Стамболийски, та да си знаят. Да знаят какво става всеки път, когато рушат и всеки път, когато вкарват България в геополитически авантюри, войни и катастрофи.

С риск да ви звуча с твърде много патос, но няма как да не съм омерзен от това, което се случва. Искам да обявя, че от днес започва безкомпромисната политическа и идеологическа борба и подготовка за свалянето на управляващия антибългарски десен режим, за връщане на демокрацията в България и за ренесанс на левите идеи, на борбата за справедливост и най-вече за ренесанс на българската държавност! Време е за голяма лява вълна срещу пълзящия фашизъм докато демокрацията и българщината не възтържествуват у нас. Трябва да спрем махането на паметници, изтриването на историята, убиването на енергетиката и икономиката ни и вкарването ни във войната. Разберете, че войната с историята е, за да могат идеологически да ни подготвят за влизане в горещата война. В Украйна също започнаха с рушенето на паметниците на собственото си съветско минало, с лъжи за Втората световна война и срещу комунистите, и с един миш-маш от псевдо-национализъм, глупави приказки за древни украинци на 70,000 години, съчетани с мощно пропагандиране и налагане на либерални антиценности и трансхуманизъм. Този миш-маш от насилствен квази-национализъм и квази-либерализъм, прикриващи тотален фашизъм, виждаме днес и в България.

Но Победата ще бъде наша, а врагът ще бъде победен!

Румен Петков

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *