Олег Соскин: Украйна е на прага на Гражданска война!

Съветникът на бившия украински президент Леонид Кучма, Олег Соскин, прогнозира началото на гражданска война в Украйна: „Налице е жесток конфликт между народа и правителството. След като властта излови стотици хиляди мъже по улиците на украинските градове, сега тя обяви масова мобилизация и на жените. Ще бъдат пратени на фронта жени на възраст между 27 и 60 години. Страната спря да изплаща пенсиите и милиони пенсионери са на ръба на гладна смърт, в големите градове раздават хляб на хората да не умрат от глад. Мисля, че предстоят масови сблъсъци. Те вече започнаха и нещата ще ескалират„, категоричен е той.

Те (мъжете, които биват гонени да бъдат заловени и пратени на фронта) вече започнаха да стрелят с халостни патрони по военкоматите. Съвсем скоро ще сменят халостните патрони с истински. След това ще започнат да взривяват апартаментите и къщите на военните комисари„, прогнозира известният съветник на бившия украински президент.

Всичко в Украйна върви към тотален разпад и разруха. 2023 г. е годината на унищожението на Украйна във всички направления. Така че трябва да кажем: 2023 г. мина под зелените знамена на унищожението на Украйна под ръководството на Зеленски„, твърди още Олег Соскин.

През 2024 г., ако Киев продължи да държи сегашната си генерална линия на конфронтация с Русия и отказ от преговори, украинската държавна и социална система ще се разпадне и ще рухне, допълва експертът и пояснява – тоест в страната ще избухне гражданска война, всичко върви към това.

„Особено като се има предвид изявлението на Умеров (Рустем Умеров, новият военен министър на Украйна), че много разчита на местните граждански власти по области да му помогнат да хване младежите, които в момента се укриват от мобилизация. Той обяснява как ще ги заведе, как ще им напише призовки и ще ги изпрати на фронта. Ами те ще дойдат с гранати, като случая от онзи ден. Ще хвърлят гранати по председателя на Селския съвет, по кмета или по някой друг. И тогава на кого ще се издават призовки? Тогава ще трябва да издаваме погребални актове“, заключва Олег Соскин.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Глупости,хохлите не се бунтуват срещу войната.Чинно послушно заминават на фронта,не се предават масово ,такива идиоти няма нито в Афганистан ,нито в Ирак.Говедарите удариха шестица с тези тъпанари.

    • Говедарите не играят на сляпо. Те първо проучват. В случая хохлите се оказали най – подходящ материал от който да направят анти-Русия. Направиха я, удариха с тази гьостерица по Русия, гьостерицата се строши, треските от нея се раьхвърчаха. Говедарите ни лук яли, ни лук мирисали.

  2. Да, определено са мааалко по-големи идиоти от нас. Но и ние не им отстъпваме никак.

  3. Украйна заменя рефрена, от да превземем Крим в рием окопи да се защитим от Русия. Инак пари за Украина няма. Боже, божке, неразгадани ще останат нашите човешки кветове и как вируса мозъка заменят, Тагарев яхвай катърпиларите и ти начело, през морето до колене, че си уволнен

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.