Обявиха 9-годишно рускинче за най-красивото дете в света

рускинче1Kристина Пименова е дете, което има международна слава и признание на „най-красивото малко момиче в света“.

Тя е родена в Москва и е само на девет години, но има кариера зад гърба си и е успешен модел от 4-годишна възраст.

Криси се е научила и позира като истински професионалист пред обектива,  по подиума се движи като супермодел. На него тя стъпва за пръв път на 4 годинки, а на 7 вече прави снимки за  първата си корица за Vogue Bambini. Малката синеока сладурана е била лице на дизайнерски марки като Роберто Кавали, Долче и Габана, Армани, Бенетон, а за да ги представя, са й отправяни сериозни финансови оферти.

 За кариерата на детето се грижи не мениджър, а майка му Гликерия Широкова, която е бивш супермодел, търсен в цял свят. Таткото също е известен  в родината си. Руслан Пименов е бивш  футболист, който е бил участник  в световното по футол през 2002 г., но след това прекратил кариерата си и е отдаден на спорта.

Кристина има по-голяма сестра – на 15 години, но за  нея не се знае почти нищо. Каката учи в Англия, няма таланта на Криси и  до момента не проявява никакъв интерес към позирането по подиумите.

Детето-модел учи частно и редовно слага нови красиви снимки в профилите си в социалните мрежи. Кадрите обаче  провокират различни емоции. Според някои пуритани  снимките са прекалено секси и това не дава пример на другите деца, накои пишат, че е възмутително, имайки предвид възрастта на малката. Особено когато тя представя модели на разголени роклички, или бански за деца. Майката на Кристина признава, че постоянно трие злостните коментари, за да не ги види  детето ѝ и да не го сравняват с Лолита.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *