Нов бой в клуб на Петко Димитров, момиче е с избити зъби

Петко ДимитровБлизкият приятел на Азис – рапърът Ванко 1, заедно гаджето на фолкаджията – Велизар, станали свидетели на поредния юмручен екшън в „Клуб 33″ на Петко Димитров в Студентски град.

В мелето, което станало  около 4 часа на разсъмвране, участвали повече от 20 души, заедно с бдителната и бойна охрана.

Засега не е ясно дали Ванко  и Велизар са били само свидетели, или също са пострадали в масовия въргал, който настанал внезапно и се разразил в целото заведение. Побоят клуба на Петко Димитров обаче не бил безобидно заяждане, а нахъсан и  жесток, а няколко от ступаните клиенти са пострадали сериозно и са потърсили медицинска помощ. Най-тежко е ранено  младо момиче, което е с избити зъби и счупен нос и прието за лечение. То буквално се навряло между шамарите, които мъжете жестоко си разменяли

Все още не е ясно каква е този причината за боя, който започнал от ВИП сепаретата. Първоначалната кавга  се заформила около чалга диджея Теди Джорджо, намесила се охраната и простотията се конкурирала със сцена от бар в Дивия Запад. Разбеснелите се мачовци мятали чаши, бутилки и столове, а като на кино  няколко души  паднали от втория етаж във всеобщата блъсканица.

Боят продължил повече от 10 минути и било прекратен едва след пристигането на няколко  патрулки и поне 15 униформени полицаи.

Само преди седмици в същия клуб  бой яде и  мъжът на Жени Калканджиева – Тачо. Тогава той доста прекалил с алкохола и се скарал с DJ Дамян, а охраната  го извела насила от клуба с няколко шамара, за да си вземе поука.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *