Никол Станкулова се Сгоди за Сина на Милиардера Цеко Минев! Виж Тук:

Никол и ТеодорНа 28-годишна възраст Никол Станкулова най-после успя да докаже, че не е мамино детенце и се изнесе от къщи.

Тя се отказа от топлата закуска на мама, от пълното обгрижване, като пране, готвене, чистете и всички екстри, които родителите осигуряваха на любимата си дъщеря и  заживя под един покрив с приятеля си Теодор Минев.

Само преди месец глезаната мама  взела решението да скрепи връзката си със сина на скандално известния банкер и милиардер Цеко Минев и пренесла багажа си в дома му в тузарския квартал „Лозенец”. Преместването било доста сериозно начинание, защото само тоалетите и обувките на синоптичката заели няколко багажника, натъпкани до капака.

Никол и Теодор са заедно от две години, но досега пазеха личния си живот далеч от очите и камерите на папараците. Явно за 24 месеца са се опознали доста добре и са решили, че са един за друг и могат да живеят заедно. Те даже официално афишираха връзката си, като в края на  седмицата за пръв  се появиха официално заедно в столичен клуб на светско мероприятие.  Двамата не афишираха интимността си, а само  си държаха ръцете от време на време.

Преди време Станкулова имаше връзка с друг милионерски син – Ангел, наследник на пилешката империя „Градус“. Двамата бяха заедно две години, след което се разделиха. Причината беше, че докато Никол стоеше затворена в златната клетка на ВИП Брадър, Ангел й кръшнал с друга. Било временно увлечение, но тя не можа да му прости.

Близки до Никол разказват, че за първи път я виждат така влюбена и толкова сигурна във верността и поведението на партньора до себе си. Той притежавал всички качества, бил хубав, имал печеливш бизнес, бил сериозен, обичал я и най-важното – милионер е по рождение!!!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/5rs5cDXP4dw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Сгоди се, но никога няма да се оженят! Той развали сватбата!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *