Никол Станкулова: Писна ми да ставам в 4 сутринта!

Никол1Никол Станкулова направи бойкот на шефовете си от Нова телевизия. Синоптичката сериозно и категорично отказала да чете  прогнозата за времето в сутрешния блок на медията.

„Вече години наред ставам в четири часа сутринта. Нечовешко е! Уморих се вече! Няма кога да се наспя и никога не мога да се наспя. Поне сложете и някой друг водещ, за да се сменяме“, тропнала капризно с крак хубавицата. Така шефовете бяха принудени да направят водеща синоптичка приятелката на сина на Ахмед Доган – Гергана Малкоданска.

Преди години Никол беше готова изобщо да не си ляга, само и само да бъде на екран, припомнят си колеги за връзките и начина, по който синоптичката е заела мястото си в телевизията. Тя ставаше и по-рано, за да се наконти и да я забележат. Слагаше си килограми грим, за да изглежда безупречна. Сега вече започна да капризничи като истинска звезда, забравяйки все пак, че е само една синоптичка.

Според някои не е изключено Никол съвсем скоро да изчезне от екран. Тя заби поредното  хубаво и богато гадже – сина на Цеко Минев, в което е много влюбена, и обмисля възможността да се отдаде на светския живот и да спре работа.

Други обаче, които до болка познават амбициозната Никол, са сигурни, че нито едно гадже не е в състояние да я откъсне от екрана и от амбициите й за слава и мераците да стане водеща поне на новините.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TM-H_mQQ56U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.