Николета е най-мразената водеща в Би Ти Ви

Николета сърдитаВодещата на скандалното предаване „Папараци“ Николета Лозанова е най-мразената от всички колегите в Би Ти Ви и работещите там не крият отношението си към нея.

Плейметката не обелва и дума с никого от журналистите в медията, защото чувства техната неприязън, а навярно и защото знае, че мястото й не е там. Другите пък изобщо не си правят труда  дори не я поздравяват.

Според телевизионерите тя е пълен срам и резил за родния ефир. Те смятат Ни Ло за надменна, глезена, самовлюбена  и повърхностна личност, която не бива да се изявява в телевизията под каквато и да е форма.

Отвсякъде си личи липсата й на образование, бедния речник, неумението да стои пред камера и патетичното четене на предварително написания й тескт.

Според хора на Николета една от причините да не й говорят била, че рейтингът на нейния таблоид бил отвял  всички други продукции, които са излъчвани по Би Ти Ви. Това разбира се е пълна лъжа, защото много повече там се гледат сутрешния блок и сериозните предавания.

Критиците в медията пък се дразнели, че тя  едва е завършила 12 клас и то не с особено добър успех, а вече се изживява като велика водеща с блестяща кариера.

Самата Николета призна в интервю преди време, че точните науки не й вървели, а по физическо я оставили да повтаря годината, защото постоянно ходела с къси поли и токчета. Това също е лъжа, защото от 20 години ученик не може да повтаря годината и дори да се явява на поправителен по физическо, музика и други неосновни предмети. А с къси поли ходят всички ученичка.

Журналистите в телевизията  се дразнят и от факта,  че гардеробът на Лозанова се демонстрирал непрекъснато из коридорите и имало тоалети, които стрували колкото месечните заплати на целия нюзруум в медията.

Когато човек няма нищо в главата, го компенсира със скъпи дрешки, говорели презрително те.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Е, какво има да си говорят с нея журналистите? Тя е на нивото на чистачката, само че с по-скъпи парцали.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *