Николай Малинов: Пътят на България е с Русия! Работя за Излизането ни от ЕС и НАТО! (С ВИДЕО)

„Чувствам се обиден, омерзен и репресиран от евроатлантическата власт у нас заради политическите ми възгледи. Затова ще докажа правотата си на политическата сцена. Това каза в предаването „Лице в лице“ по БТВ председателят на новата партия „Възраждане на Отечеството“ и лидер на Движение „Русофили“ Николай Малинов, обвинен в шпионаж в полза на Русия.

Дело срещу мен все още няма, а разследването си тече и вероятно ще продължи дотогава, докато България се управлява от евроатлантически режим. Но нека разследват колкото си искат. Не съм шпионин, а шеф на културен институт за приятелство с Русия. Никога не съм разполагал и боравил със секретна информация. И въпреки, че на управляващата у нас колониална шайка много й се иска да поднесе на западните си господари някой жертвен агнец, вярвам че няма да съм аз. Смятам, че няма да успеят да ме осъдят. Те затова бавят и протакват делото – защото нямат никакви доказателства че съм шпионин, добави Малинов.

България и Европа биха били много по-силни с Русия. САЩ са тези, които натискат за това изкуствено разделение и работят за война между Изтока и Запада. Впрочем тази война е факт, но все още не е навлязла в горещата си фаза. Освен за стабилност, мир и суверенитет, нашата партия „Възраждане на Отечеството“ ще работи и за излизане на България от Европейския съюз и НАТО. ЕС е един напълно сбъркан съюз и безволев изпълнител на волята на геополитическия си господар САЩ. Той е с авторитарна структура, в която решенията се спускат от Вашингтон и се одобряват от няколкото големи страни в съюза. А ролята на малките държави е само да слушат и да изпълняват заповеди.

България е държава с близо 1400-годишна история. В качеството ни на най-старата европейска държава не ни отива ролята на безгласна буква. Нашата самостоятелна, по-различна позиция трябва да бъде чута, заяви Малинов.

През 2019 г. на тържествена церемония в Кремъл президентът на Русия Владимир Путин награди председателя на движение „Русофили“ Николай Малинов с орден „Дружба“

Не може да делегираш правото да те управлява на една цивилизация, която няма нищо общо с теб. Културната ни, цивилизационна и ментална връзка със Запада е прекалено хлабава. Англо-саксонската и романската са чужди за нас цивилизации. Ако искаме по тези географски ширини да остане български народ и да я има държавата България, ние трябва да пазим езика си, да пишем на кирилица, да изповядваме православие и да се придържаме към традиционните си ценности за род, родина и семейство. На нас ни е нужен съюзник като Русия, който е от нашата славянска и православна група и споделя нашите традиционни ценности. Ние първи от славянските общности сме се организирали в държава и не е редно първи да разтурим държавата си и да подарим територията й на западните колонизатори. Ние от ПП „Възраждане на Отечеството“ сме за силна, суверенна славянска, кирилска и православна България, каза още Николай Малинов.

По думите му аферата около Алексей Навални е дело на западните служби в поредният им опит да отстранят Владимир Путин като ръководител на Русия. Целта им е страната да бъде отслабена, подчинена, унищожена и разграбена от САЩ и западните им съюзници. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ НИКОЛАЙ МАЛИНОВ ИМАШ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *