Ники Михайлов пак баща на Валерко по празниците, Божинов отведе Николета на Мавриций

Ники и Алисия с ВалеркоВратарят на турския „Мерсин“  Николай Михайлов отново пое ролята на баща и е принуден да гледа сина на Валери Божинов.

Седемгодишното хлапе, което е одрало кожата на татко си, но той нехае за него,  и майка му Алисия гостуваха на Михайлов по време на новогодишните празници. Тримата се забавлявали чудесно и не пропуснаха да си направят обща снимка за спомен, която вратарят веднага публикува в профила си във „Фейсбук“.

Ден преди това вратарят  се похвали и с кулинарните си умения, приготвяйки закуска за любимите си хора. Той отдавна е приел Валерко за свое дете, купува му скъпи подаръци, глези го, но и го учи да спортува. Истинският татко даже не се сеща и за подарък, или поне да види отрочето си.

 Както е известно на всички, Ники и Алисия са от три години заедно и дори и на общи почивки отиват с детето на певицата. Миналата година те го заведоха на Карибите, а масрафът бе платен от вратаря. Алисия пък използва страхотната природа и записа там клипа на песента „Мистър грешен“

В това време истинският татко на детето е с новата си жена Николета Лозанова, която преди беше гадже на Николай Михайлов. Божинов и Николета оставиха в България на бабите  малката си дъщеричка Никол и заминаха безгрижно на остров Мавриций, където посрещнаха Новата година.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Tam pleshiw ,kompleksiran ,drebnokurest ritni ili hwani topkowetz,,,
    W intelektualna kompanija na dolnprobni chalgadjiiki I minetchijki…

    Balgaria shte preuspee s takaw bokluk-elit.
    Seljankata ASJA bila furija,, na mineta..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *