Нещо Ужасно се Случва с Лицето на Никол Станкулова! Виж Тук:

никол бръчкиНикол Станкулова от известно време стряска почитателите си, докато чете прогнозата за времето по Нова телевизия.

В края на всяка емисия тя залепя по една изкуствена усмивка на лицето си, докато чака да започнат рекламите. Докато застива в позата на очакване по младото й лице се появяват бръчки на 40-годишна жена! Явно козметиката не помага и младата синоптичка е със състарено преждевременно лице.

Впрочем мнозина смятат, че точно козметиката е причина Николчето да се сбръчка. Тя често е признавала в свои интервюта, че по цял ден й се налага да ходи с тежък грим, понеже нямала време да го изтрие. В телевизията нанасяли различни мазила по кожата й, за да я изгладят за емисията, а нея я домързявало да си свали „боята“ и така отивала на срещи, на кафе с приятелки или на партита.

Тампоните и овлажителните кремове влизали в действие чак вечерта, когато се прибирала вкъщи. Още преди три години във ВИП Брадър Никол влезе в предаването с една чанта кремове и гримове, като конкурираше Черната Златка по висене пред огледалото и цапотене с какво ли не.

Според дерматолози младата кожа няма нужда от толкова много изкуствено опъване, омазняване, овлажняване, хидратация, озониране и прочие процедури, които е възможно да я състарят преждевременно, тъй като може да се получи обратен ефект.

Явно този ефект се е получил при синоптичката, която сега или трябва да внимава с козметиката, или да прибягва до пластични хирурзи, смятат нейни колежки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/5rs5cDXP4dw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *