Нещо Кошмарно Става с Лицето на Ивана! Вижте Истината Само Тук:

Ивана стараИвана отново е направила опит да се разкрасява и отново резултатът е потресаващ.

Певицата толкова много се грижи за фигурата и визията си, че на концерта й в Лондон нашенци едва я разпознали.  Певицата първо надебеля,  после започна безкрайни диети и рязко смъкна килограми, а резултатът е ужасен.

За да не се вижда какво си е причинила, трябва да пее само с поло, твърдят сащисани фенове. Заради рязкото отслабване, кожата на шията й така се е сбръчкала и увиснала, че прилича на Лили Иванова, ако е забравила да си сложи шалче. Но Лили е на 76 години, а Ивана само на 49.

Не се отслабва така, категорични са лекари, но кой да ги чуе?

На всичкото отгоре певицата отново се е осмелила да си сложи ботокс в челото и да си уголеми устните с хиалуронова киселина. Тя явно забрави до какви проблеми я доведе предишния й опит – наду се цялата, подпухна, получи тежка алергична реакция, която лекува близо година.

Сега челото й е гладко като самолетна писта от ботокса. Но изглежда смешно на фона на увисналата кожа по шията.

Алергичната реакция отново е налице, но не чак толкова драстична. Тя просто е опънала бузите на певицата доста повече от необходимото, но това пък е затворило очите й и сега те стоят присвити, сякаш недовижда.

Добре е човек да се стреми към красота и съвършенство, но когато това дава обратен ефект и вреди на здравето му, е по-добре да се спре, твърдят лекари.

Феновете също пишат, че е по-добре да гледат пълничката Ивана, отколкото жена с мумифицирано от корекции лице и сбръчкана като на костенурка шия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/eF6K4TNw_PY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *