Невероятно! Откраднаха обувките на Ивайла Бакалова!

Ивайла Ивайла Бакалова се прости завинаги  с чифт скъпарски обувки, докато се вихреше на последната вечер от модното издание Sofia fashion week.

Най-лошото било, че чепиците, за които моделката броила над 2 бона,  били  задигнати най-нагло от нейна колежка, докато Ивайла била на сцената.

Бакалова оставила собствените си обувки в съблекалнята, където  манекенките непрекъснато сменяли тоалетите си за дефилето. Самата тя също обула чифт от дизайнера, чиято колекция представяли.  Докато обаче била на сцената в ролята на водеща, жури и оценител, някоя от манекенките харесала скъпите й патъци и доста ловко ги измъкнала от съблекалнята и ги скрила незнайно къде.

Когато Ивайла открила, че ще трябва да си ходи боса, люто се разбесняла. Тя преровила цялата съблекалня, а после помолила момичетата да си отворят чантите. Любимите й чепици ги нямало никъде. Сякаш сами хванали крила и отлетели.

Миската яко побесняла и дълго крещяла из цялата съблекалня и се чувало чак из коридорите. „Крещеше  много, наричаше ни крадли“, разказва потърпевша, която присъствала на случката.

Много от начинаещите моделки доста се изплашили от виковете  на Ивайла доста били  възмутени, че ги наричала всичките крадли. Явно наистина някоя от тях е взела обувките, защото били скъпи и шик, но това не било повод да се крещи на всички. Безценният чифт така и не се намерил и Бакалова си тръгвала бясна, сипейки всякакви обиди и закани  срещу изплашените момичета.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.