Невероятно! Борисов прави изпит за депутати в дома си в Банкя!

Борисов голямаНад 150 души чинно се наредили пред дома на Бойко Борисов в Банкя, за да бъдат препитани от лидера стават ли или не стават за депутати. Всеки от тях влиза сам на разговор с Вожда и какво си говорят остава в тайна, но някои преминават изпита, други не.

Искам да се  видя и да се запозная лично с всички кандидати , които са номинирани  до 5-о място в листите на партиията,  казал  Генерала на щаба си и лично на Цецко. И ще препитам първите петима от всички листи във всички избирателни  райони.

Кандидат-депутатите ще минат до един през своеобразен тест, измислен лично от лидера,  преди да бъдат обявени официално в листите на партията за  вота през октомври.

Отиваме на избори с почти сигурна победа, обаче  не трябва да имаме никакви издънки в листите, казал Борисов пред Изпълкома. Той все още страда за отцепниците, които избягаха от партията му и отидоха при Бареков и така го направиха за резил.  Още повече страда и от смелостта на Миро Найденов да се отцепи и даже да направи нова партия БАСТА. Но с него явно вече се е разбрал по свой си начин, защото БАСТА нещо замлъкна и няма да се явява на изборите.

Искам хората да са доказани професионалисти и да са верни на партията, отсякъл Борисов.

Запознати с устава на ГЕРБ обаче се запитаха с кого се среща той в момента, когато листите не са готови и кандидатите се избират на събрание на организациите по места. Тези събрания още не са проведени и ще се точат до края на август.

В такъв случай или листите отдавна са наредени и на събранията ще се гласува проформа, или разговорите с кандидатите не са само за проверка на лоялността, разсъждават стари отцепили се гербери.

В Бургас например от местната органицзация заявиха, че ще номинират същите хора, които и досега бяха в парламента. Те не свършиха работа и за една стотинка, защото не влизаха в пленарната зала, но пък доказаха, че слушкат  и са предани на вожда си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Ha ha ha …Tapanar ,kuha lekja shte izpitwa skasani markuchi..Abe dayte taja shibana Balgaria na tziganite i da stanem Indijata na Balkanite…
    Kreten smotan,izpushil pojarnikar!Dano te gramnat sarbite njakoj den!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.