На Хелоуин: Валери Тихия тръгна на лов за вещици с ментални проблеми

Валери Симеонов по прякор Тихия пак яхна метлата и тръгна на поход.

Този път целта му не са дискотеките, не за друго, те просто не работят, а лекарите и телевизиите.

В България има две мафии, каза той по “Bulgaria on Air“.

А стига бе!

Как само две? До кой клас е учил, та не може да брои?

Заради подадената оставка  на здравния министър проф. Николай Петров, той съзря опит на фармацевтичната и лекарската мафии да дестабилизират страната и най-вече правителството.

Да я стабилизират как? Като пуснат компромати срещу честния и самоотвержен министър. И то по бТВ!

Ами щом хората с бели престилки са мафия и щом той е лекар, излиза, че е част от тази мафия и има какво да му извадят Кръстниците. Нали сте чели Марио Пузо, г-н вицепремиер? Или не знаете кой е? Простено да ви е. Някои не знаят и кой е Карл Май.

Та точно тези мафии извадиха Симеонов от чепиците и той ги обвини, че са катурнали министъра, понеже той прокарал забраната за откриването на нови лечебни заведения и регистрирането на нови лекарства. Явно не е доразбрал, че лекарства ще се регистрират, но няма да се плащат от Здравната каса. Но нейсе. Вицето разбира от огради и мотели. Не е нужно да е на ти с фармацевтиката.

Но поне е на ти с журналистиката. Все пак има своя телевизия. И направи откритие: “ България в последните години се управлява от две телевизии – bTV и Нова телевизия. Те ни нареждат какво да правим, те отстраняват неудобните. Те кадруват.  Ако това, което пуснаха за министъра, е поредният опит за упражняване на влияние върху живота ни и политиката,  е  много лошо, защото при това уж разследване  bTV се изявява като инфантилен дебелак, който има ментални отклонения, като пуснат в магазин за порцелан инфатил, който не знае какво прави“, удари се в гърдите вицето.

И допълни, че тази игра на власт е  страшна, понеже  напоследък става тенденция  очернянето на редица фигури и отстраняването им от политическия спектър. При това на невинни и кадърни хора.

А, стига бе!

Коя телевизия е уволнила поне един управляващ и то без да се посъветва с когото трябва?

И тук Валери Тихия изплю камъчето.  „ Срещу мен също беше предприета една  такава безпрецедентна атака, като бях обвинен лично, че съм заплашвал някакъв си журналист от някакъв си сутрешен блок. Срещу мен! Представяте ли си?

Поисках извинение от водещите и шефовете на медиите, но не го получих! Аз ще осъдя тези медии! Жалбите ми до съда вече са подготвени.  Призовавам всички политици да действат като мен.

Всеки да бъде суров и  безкомпромисен с тези, които непрекъснато правят опити  ни диктуват как да работим за България. Да дадем дружен отпор на атаките. И да ги съдим до дупка, докато спрат да ни се месят, каза твърдо Симеонов, заплашвайки от екрана на една телевизия, други две.

А това не е ли случайно потъпкване на свободата на словото?

По тази свобода ние сме на едно от последните места в света!

Не е ли призив за налагане на цензура, г-н Тишина?

Не е ли подсъдно изявлението ви, особено квалификациите?

Но какво можем да искаме от човек, който /цитираме/:

Симеонов бе преизбран за лидер на НФСБ на третия редовен конгрес на партията. 147 делегати гласуваха „за“. „Против“ и „въздържали се“ нямаше.

Как се нарича такава партия, в която никой не гласува против?

То и при Тодор Живков имаше въздържали се…

Да ви кажем ли как се нарича такава партия и такова политическо поведение?

Пък ако искате, тичайте и съдете и нас!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ВЕЧЕ ДА ВИКАМЕ ВЛАДИМИР ПУТИН ДА НИ СПАСЯВА ОТ УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ ИЗЛИЗАЙ НАРОДЕ ДА ХВАЩАМЕ СОПИТЕ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *