На кого служи Слави? Кой дърпа конците на шоумена? Шокиращите Разкрития за една ПОЛИТИЧЕСКА МИЖИТУРКА! Виж Тук:

Слави Трифонов се удари пак театрално в гърдите и даде двумесечен ултиматум на… нероден Петко. Или казано с други думи, Слави се закани и заплаши неизбраните още депутати от следващото Народно събрание.

Той заяви, че ще им даде само 60 дни от момента на избирането им да гласуват промените в избирателната система, които народът поискал, гласувайки референдума му.

И не само това: Шоуменът призова бъдещите народни избраници да приемат точките от допитването и тутакси  след това да се саморазпуснат. След което да бъде избран нов парламент по мажоритарните правила от референдума.

С типичния си безцеремонен подход Трифонов обяви: „Давам на новия парламент две седмици, след като бъде избран, да започне конкретна дейност по приемането на решенията, гласувани от народа. Ако вие не започнете да работите през тези две седмици, то на третата аз ще дойда лично пред сградата на Народното събрание и по законен начин ще си потърся гражданските права, както и тези на народа.

И когато започнете да работите по въпроса, ви давам два месеца да приемете новите закони. Това време е напълно достатъчно да приемете конкретните законодателни решения.
Ако след две месеца  не сте ги приели и сте се мотали по банките, отново ще дойда пред сградата на НС и ще воювам за гражданските си права, докато не ги отвоювам.

Ще дойда сам. Но не изключвам други да ме последват!
Какво ще направят другите два милиона и половина, които мислят като мен, не знам. Но дори една десета от тях да тръгнат подире ми, ще ви стане тясно в парламента.
Защото там пише, че “Съединението прави силата.”
И вие много добре го знаете!“, завърши прочувствената си реч Трифонов.

Припомняме, че 3-те въпроса от референдума бяха за въвеждане на мажоритарни избори, намаляване на партийната субсидия на един лев за глас и задължително гласуване на всички българи.

Допитването се състоя заедно с президентските избори на 6 ноември 2016 година и само 12 000 гласа не достигнаха, за да се превърне автоматично в закон. И сега резултатите трябва да бъдат разгледани и гласувани от Народното събрание.

В Референдума на Слави участваха около 3,5 млн. души, а около  2,5 милиона от тях отговориха на въпросите с „Да“.

Едва по-късно, след отрезвяването от „победата“ повечето хора схванаха, че въпросите са били подвеждащи. Популисткият- за „1 лев партийни субсидии“ беше сложен, за да отклони вниманието от мажоритарния вот, който никой не си даде труд да разбере какво означава. И да се запита защо в Европа никъде няма напълно мажоритарна система.

А после вещи политолози разясниха, че всъщност „мажоритарност“ в българския контекст значи да позволим да ни управляват единствено хората с пари, които единствени ще могат да си направят кампания, а и ще си накупят гласове. И така богатите ще яхнат завинаги бедните, за да управляват живота им. Или по-точно – робията им.

Ако си зададем въпроса на кой са му притрябвали в момента мажоритарен вот и избори до дупка, то отговорът е един – ГЕРБ!!! Именно ГЕРБ държат местната власт в страната, начело с кметовете, а знаем, че на мажоритарни избори именно в общините се решава вота. ГЕРБ са и партията, която разполага с най-голям финансов ресурс за явяване на подобни избори, защото близо 8 години не управляваха, а крадоха и източваха еврофондове, митници и държава.

Отдавна в общественото пространство витаят слуховете, че Слави се е продал на ГЕРБ, и с днешния си ултиматум той само затвърди тези съмненията. Защото кой има полза от мажоритарния вот в момента, освен партията на Борисов, която с всеки изминал ден все по-яко потъва в блатото на забравата и народния гняв?

И как така избирателно Трифонов не протестира пред КС, който му спря далеч по-добрия въпрос за намаляване броя на депутатите на 120, а сега се кани да си търси гражданските права пред Народното събрание? И защо Дългия не отиде да търси сметка на онова народно събрание, което продължи да работи цели три месеца след референдума, но не си мръдна пръста, макар че беше длъжно да разгледа резултатите, а се е разтичал сега да гони нероден Петко?

Като е толкова ербап чалгаджия № 1 на Републиката, защо не си направи една партия, пък нека през нея се опитва да прекроява изборните закони?! Щом има два милиона и половина избиратели, практически може да разполага с цялата власт и да направи правителство, защото над 50 процента от депутатите ще са негови! Но не! Той не прави партия, не се явява на избори… Но дава ултиматуми на другите!

Ами няма логика! Откъдето и да го погледнем, в ураганния патриотизъм на шоумена нещо куца. Щом иска промяна, да зареже удобното си кресло в Би Ти Ви, от което не е мръднал вече 20 години, да зареже балерините и маанетата и да скача да спасява България!

Само че не му се иска… или не му стиска.

Той прекрасно съзнава, че хората веднъж се подведоха по акъла му и гласуваха, но втори път няма да го направят. Напълно им стана ясно, че мажоритарни избори значат да върнем отново ГЕРБ плюс олигархията на власт. И този път те ще се бетонират в управлението.

В социалните мрежи хората вече скандират: „Не можеш да ни излъжеш втори път!“ „Прозрачен си! Искаш да върнеш българоубиеца Борисов на власт!

Но явно учиндолският хитрец го раздава гьонсурат, че и агресивен наглец! Явно е взел предварително доста парички за референдума и сега си ги заработва.

И даже не се изчервява, че го прави на гърба на народа и срещу интересите на същия този народ, който така наивно го подкрепи, без да знае, че така гласува за сатрапа си Борисов!

Ние от Skandalno.net разбира се не изключваме и един друг вариант. Вариант, при който Трифонов не се е продал за пари. Но поради болно его, комплекси и мания за величие продължава тъпо и упорито да настоява за въвеждане на референдума. Въпреки, че прекрасно съзнава колко вреден за демокрацията и полезен за авторитарната партия ГЕРБ се явява в момента същия този референдум. Важното е Дългия да си начеше егото! Пък народа – кучета го яли!

Прав е Трифонов като пее, че няма такава държава!

Но е вярно и друго: Че няма толкова наивен и простосърдечен народ като нашия! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

26 коментара

  1. Ако ни хареса, да натиснен “ тук“, а ако не ни хареса къде да натиснем самовлюбени драскачо?

  2. Както винаги – точни. Добре! ГЕРБ яхна Слави, Слави се остави да го яхнат.Никой никога няма да разбере каква е истината.

  3. April mesec na Protestite 6te vi e*em Maikata gnusari jalki, nqma da redite listi ve4e, nqma da vlizat deputati sas po 300 glasa, 6tot sa im prehvarlili glasove ot drugi raioni, 6te vi prasnem kato pilci, bez jertvi nqma kak da se polu4i, nekolcina trqbva da umrat,za pokaznost na ostanalite politici,dase preobarne samosaznanieto na upravlqva6tite,da usetqt 4e ne sa zastrahovani,qsen primer e Rumania, no tuk v zatvor nqma kak da gi vkarame, te diktuvat v sadebnata sistema,no ne mogat da diktuvat Balisti4nite Harakteristiki na SNAIPERA Dragunov…….

  4. Ела бе, гербер нещастен! Ела да ти пръсна задника, дето си го надупваш пред Бойко всеки ден!

  5. Охоооооооо, значи през април готвите протести? Протести срещу какво бе, нещастник? Че БСП е спечелила ли? Свиквай!

  6. Пиши един по малко. Отказвам се от гласа си ЗА референдума!!!!

  7. „Хубав въпрос“ – ама не ме интересува, защото коментира ниско ниво. Ако искаш да си интересен коментирай върха и конците надолу(ако си наясно с върха?). По подходящ начин се обозначи в кукловоденето!

  8. На референдума гласувах и аз за мажоритарно гласуване и бих искала да се уважи мнението ми както и на 2 000 000 гласоподаватели!Колкото и да го пюете и колкото да ринете кал върху Слави не можете го засипа.Той е народа, а вие сте нагаждачи!Имам още нещо да кажа но …

  9. На кого служи Слави? КОЛКОТО И ВЕЛИК ДА СЕ ЧУВСТВА СЛАВИ, до този момент той не е осъзнал, че служи на ЛЪЖАТА, която доминира във всички сфери на обществения живот, ТАКА КАКТО И ПРИ ДРУГИ НАРОДИ, но използвана с още по-голяма сила. Той ПОДКЛАЖДА,забележете, ЗА КЪСО ВРЕМЕ /дава ултиматуми и срокове/ МОШЕНИЦИ И ИНТРИГАНТИ , ОБЛЕЧЕНИ С ВЛАСТ, ДА ПОДСТРЕКАВАТ НАИВНИ ХОРА , КАТО ИМ ОБЕЩАВАТ ПОДОБРЯВАНЕ НА ЖИВОТА.А ТОЗИ НАРОД,В СЛУЧАЯ ГЛАСУВАЛИ ЗА РЕФЕРЕНДУМЪЪТ МУ,НЕ РАЗБИРА ,ЧЕ ПОЛИТИКА, КАТО ТАЗИ НА ШОУМЕНА СЛАВИ, ГО ТЛАСКА НЕУДЪРЖИМО КЪМ БЕЗИСХОДИЦА,ГЛАД,ПРОСИЯ И УНИЩОЖЕНИЕ.Хора, внимавайте след какви хора тръгвате и на кого се доверявате! Подвеждайки се, тръгвате след узурпатори,плячкосали доверието ви. НИМА НЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ НИЕ РАЗУМНО-МИСЛЕЩИТЕ ХОРА СМЕ ДОСТАТЪЧЕН ПРОЦЕНТ,/във всяка от 3-те коалиции и 5-те партии/, ЗА ДА ИЗБЕРЕМ ЗА СЛЕДВАЩИЯ 44 ПАРЛАМЕНТ УМНИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО ЩЕ МИЛЕЯТ ЗА НАРОДА. ТРЯБВА САМО ПРАВИЛНО ДА ГИ ОКАЧЕСТВИТЕ-Бъдещите Народни Избраници.Защото в 43 парламент вие също подбирахте партийните си кандидати , но 30 % от тях заемаха по 3 длъжности. Депутати+партийни лидери+лектори на различни места.Разбирате ли, ЗАЩО ПРОПАГАНДАТА ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ, Е ПРАХ В ОЧИТЕ НА СЛЕПИТЕ. Важно е да знаете, кои нови-стари държавници,узурпатори са отново в първите места на ДЕПУТАТСКИТЕ СПИСЪЦИ?

  10. С ИСТИНСКОТО СИ ИМЕ , СИ РАЗРЕШАВАМ ДА ТВЪРДЯ,ЧЕ СЛАВИ ТРИФОНОВ НЯМА НИЩО ОБЩО С МУТРАТА БОРИСОВ.ОТ СЛАВИ ТРИФОНОВ НЕ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ ПОДЛИЗУРСТВО, КАКТО И ОТ БОРИСОВ ПОЧТЕННОСТ.ЦЕЛТА НА СВЪРЗВАНЕТО НА ДВЕТЕ ИМЕНА Е , ДА ИЗКАРАТ ТРИФОНОВ “ ЧАЛГАР“ И БОЙКО ДА ИЗПЪКНЕ……С ВИНЕТУ! МОЛЯ ВИ, НЕ ВЯРВАЙТЕ НА МАНИПУЛАЦИЙТЕ И МИСЛЕТЕ ТРЕЗВО И ПРАКТИЧНО.НЯМАМЕ МНОГО КАКВО ДА ГУБИМ.

  11. Абе който писал тази статия,някъв купен педал .Брат учи се да рисуваш писането ти не струва.

  12. От всичко което прочетох в тази статия разбрах най важното а именно че всички управляващи изпитват панически страх от мажоритарния вот и знаете ли защо? Защото след толкова лъжи е невъзможно да накарат хората да гласуват за тях и колкото и пари да имат няма да им стигнат да си купят място в парламента както беше досега.

  13. ..як кютек му трябва …и „ша са упрай“, ако не стане …да се повтори.

  14. Даже, не си направих труда да прочета манифеста … ние си знаем, иде Видов ден !!!

  15. При мажоритарно гласуване в България ще останат само две партии БСП и ГЕРБ. И ще си менкат властта до последно. А ние от роби ще се превърнем в двойно по-големи роби. Но никой не го съзнава сега.

  16. След ,като в развитите демокрации няма мажоритарен вот 100% в два тура това е пак измислена работа за определена партия да бъде облагодетелствана.Най-добре смесена система 50% на 50%.И неможе един шоумен да поставя ултиматоми и да говори от името на всички българи.Пак има задкулисие.

  17. Слави Трифонов – всякакъв може да е бил, но сега е единственият, заедно с Георги Кадиев, Мая Манолова, юнаците от неговия екип и над половината български народ, които ясно съзнават и прозират накъде духа вятърът; всички останали – с каквито и теории и програми да се перчат, да парадират и да вдигат шум – са гола вода, едно нищо, въздух под налягане – изостанали със светлинни години от действителността и въобще не са в час.
    Георги Стоилов

  18. Преди време писах че така нареченият натиск за референдума малко намирисва не грешал съм той направо си смърди,как никой след „ГЛАСУВАНЕТО ЗА РЕФЕРЕНДУМА“след това не попита никой от тези два милиона и половина точно по-този начин ли искат да се гласува.Но въпросът тука е съвсем друг защо тези които са по-малко налагат мнението си над тези които са повече и не е ли именно тук цялата манипулация.Старите хора имат поговорка“Прост народ,слаба държава“.Докато не се научим ние самите да оценяваме ситуацията която ни заобикаля,не започнем самите ние да мислим кое и как е най-добре и изгодно за нас във всяка една ситуация,НИКОГА АМА НИКОГА НЯМА ДА МРЪДНЕМ ДОРИ САНТИМЕТЪР НАПРЕД.А такива като господин Слави Трифонов ще идват и ще си отиват забравени от историята.Да живеят корпорациите,да ама на тях не им дреме за бедните те гледат само и единствено своите интереси както впрочем и въпросният „шоумен“.

  19. Вие от skandalno.net не мислите ли че просто следващата ще е да си направи собствена партия, не му трябва Борисов за да спечели. И все пак, трябва няккво раздвижване, не може да я караме по старо му. И за да бъдем откровени „една птичка пролет не прави“ когато не приеха точката за намаляването на депутатите трябваше НИЕ, народа да излезем по улиците, както в Румъния, а не да чакаме все някой друг да води битките ни и да се оплакваме посре, че не ни устроива….

  20. Всеки знае как Слави прецакваше един по един колегите си още от Ку-Ку и Каналето.Когато изпълзя от мазето и се намести в BTV през 1997г. селския шоумен започна да кани гости на СИНЬОТО си канапе.Помните ли колко пъти си сменяше цвета това канапе? По времето на царчето стана ЖЪЛТО… „Ах,мили мои партии любими,аз ще бъда с таз,която е на власт“беше мотото на Дългия,като уж критикуваше този или онзи управник.Въпроса,които си задавам е: Защо Трифонов по време на концерта си на Орлов мост не призова народа,както през 1997г.? Защо не посочи Народното събрание и да каже „Там са душманите на Народа! Да ги удавим в собствената им кръв“…но така ми се ще на мен,не на бръснатия бояджия.

  21. Много добре пишат и говорят и ние като глупаци вярваме на всички,но какво да се прави до там я докарахме.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *