Наталия отказа за десети път развод на Денис Ризов

Natalia-Simeonova-55Въпреки че не живеят заедно от десет години, водещата Наталия Симеонова все още се надява съпругът й Денис Ризов да се върне в брачното ложе.

През това време Ризов смени сума ти мадами, които минаваха като на парад през леглото му, но Симеонова продължава да смята, че те са само временно явление. Като се наиграел, той щял да се върне смирен.

В момента музикантът има сериозна връзка с руса мадама и иска да се ожени за нея. Затова помолил съпругата си, която е и майка на детето им, да му даде развод. Тя обаче категорично му отказала   с мотива, че не иска да се влачи по съдилища и се надява той да размисли.

Апартаментите им са прекалено близко в затворен комплекс и Наталия винаги може да следи бившия си. Сега разбрала, че русата дама вече е извервена. Тя пък не искала да живее с бохема без брак, настоявала и да имат деца.

Ризов е в пълен шок  и патова ситуация. Той може би сбърка, като не отряза напълно отношенията между него и Наталия, а реши да играе ролята на неин приятел и съветник. А тя пък му звъни за щяло и не щяло и за всеки свой проблем или творчески въпрос.

Пълничката дама явно няма да го пусне и да развърже семейните окови. А ако някоя е навита да живее с него без брак и да рискува да му роди деца, си е неин проблем. Кака Наталка няма да го одобри.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *