Наистина ли Херо е бясна на Радев за изпуснатата реплика за Крим! Виж Тук:

Американското посолство се разтревожило от думите на Румен Радев, който на дебата с Герджиков каза, че Крим е руски. Това стана ясно днес от официална депеша на „Козяк“.

Айде нема нужда Херо Мустафа!

Само много малоумни хора могат да се вържат на този евтин трик.

И само идиотите не вдянаха, че тия контролирано изпуснатите от Радев думички бяха по сценарий, по режисура с с активното съдействие на Херо Мустафа, личната чорбаджийка на чевръсто „синергизиращият с дневния ред на САЩ“ Румен Радев.

Целта бе да се подмамят и активизират русофилите, които псуват Радев заради „Триморие“-то до откат, и да дадат гласове за него.

По същите мерзки причини бе изрежисирана и заигравката с Турция и опасността от масиран изселнически вот – да накарат патриотите да пуснат гласа си за Радев.

Селски номера, но на тази територия и пред тукашното стадо хващат дикиш.

Така че сега тия уж „ядосани“ депеши на Херо Мустафа са за балъците.

Спокойно, Херо, вербуваният отдавна натовски генерал си е „ваш кучи син“. И ще продължава да ви козирува, коленичейки. Всичко върви според плана на ЦРУ и се развива изцяло в полза на колониалния интерес на САЩ – българския президент е техен агент, тяхно е и бъдещото правителство начело с харвардските измамници..

Останалото са циркаджийски номера и евтина пушилка за малоумна аудитория.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Това е истината Господа, грозната истина. И доказателството идва с чаове.

  2. Крим, както и Украйна, винаги е бил част от Руска империя още от времето на Екатерина Вилика. Ако се разходите из Лондон, там не далеч от Даунинг стрит № 10, има паметник на загиналите британски войници по време на Кримската война през 1856 г./справка Лев Толстой – „Севастопольские рассказы“/. Тогава войната се е водела от обединените англо-френски-турски сили срещу Русия, а не срещу Украйна. Самото име Украйна /със славянски корен, означаващ нещо „от края“/ се е появило по-късно. След Октомврийската революция е бела създадена УССР.По време на ВСВ, Крим е зашищаван и освобождаван не толкова от укр:аинци колкото от руснаци и останалите народи /татари, узбеки, казахи, евреи, арменци…/ на тази необятна страна. Нещо повече Степан Бандера, сътрудничал с фашистките окупатори и устройвал масови кланета на поляци, евреи, руснаци и др., сега е провъзгласен като национален герой на Украйна. Навремето Никита Хрущов, който наполовина е украинец е отредил Крим на Украйна с непробиваем аргумент – „Так лучше“. През 2014 г. в Крим се проведе референдум за отделяне на полуострова от Украйна и присъединяване към Русия. Референдума се проведе под наблюдение на представители на ОБСЕ – Организеция за бЕезопастност и сътрудничество в Европа. Над 75% от населението на Крим /напомням 56% руснаци, 24% украенци, 12% татари, останалите турци, евреи и българи/ се изказаха за отделяне от Украйна. Странно, че все още съществуват хора, които смятат че Русия е окупирала Крим!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *