Навални почина! CUI BONO?

Най-известният – или най-пропагандиран на Запад – критик на Путин в Русия, Алексей Навални, е починал в затвора, след разходка. Соросоидната маша Христо Грозев, когото няма как да наречем журналист, въпреки всичките му евроатлантически призове, веднага е изтърсил следното: „Навални най-накрая бе убит от Путин днес“.

Колкото и да е смешно това твърдение, аз бих се съгласила отчасти с него. Да, смъртта на Навални, до извества степен е свързана с руския президент. Защо ли? Ами защото след интервюто на Тъкър Карлсън, Владимир Путин набра огромна популярност сред обикновените американци и западноевропейци, които видяха човешкото лице на Русия и чуха справедливите думи на нейния ръководител. Думи силни, логични, почтени, които сринаха в прах досегашните лъжи на „Запада“ (винаги поставям това понятие в кавички, защото е елементарен евфемизъм) и демаскираха фалшивата демонизация на руската кауза. След това интервю (което вече е гледано от 1 млрд. души) западният свят прогледна – като внезапно излекуван слепец – и си даде сметка какви абсурдни фалшификати са му пробутвали. Русия изведнъж се оказа остров на истината и надеждата за цялото човечество, а нейният президент – най-сериозният световен лидер. Бездната между него и палячото Байдън зейна до невиждани преди размери.

Е, как след такъв триумф на Путин и Русия, глобалистката западна секта да не реагира по най-плоския, най-долнопробния начин, за да компрометира руското ръководство? В противовес, дайте сега да утрепем някой руски дисидент! Час по-скоро! Кой? Най-известния, най-коментирания, какъвто ние го създадохме – Навални! Речено-сторено. Евроатлантическите марионетки у нас и т.нар. руски дисиденти – трябва да знаят, че заплахата за живота им идва най-напред от глобалистките им господари. Русия няма никакъв интерес да ги убива.

Умните хора винаги си задават въпроса „CUI BONO?“

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. В БГ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СЕ САМОИЗЯЖДАТ И ИЗБИВАТ ,В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ ИМ ДАВАТ ПРАВОТО ДА СИ ПОЧИНАТ В ЗАТВОРА.

  2. След взривяващото интервю на Путин, от най-гледания журналист в Щатите, решиха да умъртвят Навални за да оплюят Путин. Много им дойде това интервю. Най любопитно е и най позорно представянето на нашия еднокнижник, пожарникарят Борисов.Той е уверен, че Путин е разпоредил убийството. Много е прав Марков, има няколко човечета у нас, начело с Бойчето, които съсипват България, Тагарев е само машата.

  3. Умните хора по света са под 1%, така че пропагандата на британационистите ще продължи своя марш до значително съкращаване броя на православните по света.

  4. Още от първите редова вече отгатвам автора, по нататък се отдавам на споделено удоволствие от един морал, който просто не се въздържа. Продължавай г-жа Върбанова, свалям ти шапка досущ както в навика на старите благородници.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.