Мъка! Миро остави Черната Златка и се върна при жена си

ЗлаткаЧерната Златка и Миро отново се  разделиха  и сега май завинаги.

Мургавата бургазлийка се опитва да  скрие болезнената истина, но някои наблюдателни дами от обкръжението й вече започват да се досещат, но са прекалено деликатни да я попитат направо. Златка или ходи сама, или непрекъснато звъни на някоя от многобройните си дружки да прекарат вечерта заедно в клуб или ресторант, или да я придружат на парти.

Пред най-близките си плеймейтката признала, че нарочно излизала всяка вечер, за да забрави какво се е случило и да се забавлява сред хора. Иначе изпадала в депресия. Не й се оставало сама вкъщи понеже отвсякъде чувала оглушителната тишина.  „Не мога вече! Не издържам! По цял ден плача  за Миро. Заложих всичко на  този човек, а той в най-неподходящия момент ме  изостави!“,  хълцала на рамото на близките си попрезрялата красавица.

Хора от по-отдалечения й кръг твърдят, че напоследък тя се държала неадекватно, не чувала какво й говорят, или разсеяно се включвала в разговора и изтърсвала нещо, което няма нищо общо с него. Те попитали да не би нещо да се случва между нея и Миро, но тя яростно отричала.

Всъщност раздялата не настъпила изведнъж. Отегчен и изнервен от постоянните й изблици и сълзи, Миро намирал пристан при семейството си и  пpeĸapвaл вce пoвeчe вpeмe пpи жeнa cи и cинa cи, където го посрещали с истинска радост и без крясъци.  Злaтĸa ocтaвaлa caмa и беснеела, а като се върнел, му го изкарвала през носа.

На него пък съвсем му писнало от истериите й и предложил да сложат край на отношенията си. А това я направило още по-бясна и още по-истерична.

https://youtu.be/nKTy9UiVugk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *