Мръсни тайни: Илия Павлов бил в развод с Дарина заради Ивайла Бакалова, но куршумът спрял делото

Илия Павлов, ДаринаЕдин доста неизвестен факт от живота на Илия Павлов излезе наяве след толкова години.

Емблематичният милиардер на прехода бил подал молба за  развод със съпругата си  Дарина Павлова, седмици преди да го убият. Ако още малко беше живял, след месец щеше да е свободен от брачните окови, за да  се отдаде изцяло на любовта си с младата тогава Ивайла Бакалова.

Всичко това издаде модният стилист Страхил Гановски. Той твърди, че Илия дотолкова бил залитнал по Мис България 2001, че искал напълно да й се посвети. Иронията била във факта, че точно Дарина ги запознала. Тя тикала Ивайла напред в кариерата, тя й помогнала да бъде избрана за миска. Въпреки това Бакалова не издържала на ухажването на съпруга на покровителката си и започнала да излиза с него. А Павлов хлътнал страшно.
“ Принципно Илийката не беше голям сваляч и женкар“ – твърди Гановски. -„Той даже беше резервиран към жените, не се поддаваше лесно на чара им, гледаше си бизнеса и семействот. Но по Ивайла си изгуби буквално ума. Младо, хубаво момиче, свободно, разкрепостено…  Той  беше влюбен в нея и не е искал да я лъже и да я прави любовница, а просто да се разведе и двамата да са свободни и заедно.  За да се стигне до развода, с Дарина явно имаха сериозни  проблеми. Преди да се ожени за казанлъшката роза, която театрално се метна върху колата му, той знаеше миналото й, но не я ревнуваше. После обаче се появи Ивайла“ – спомня си стилистът.

Гановски е сигурен, че истината за убийството на  Павлов никога няма да бъде разкрита, тъй като никой нямал сметка тя да излезе наяве. Според неговата теория създателя на „Мултигруп“ е премахнат за нещо, което е предстояло да направи.

Убийството му обаче оставило Дарина негова наследница и сега тя се кичи със званието Мадам Мулти, а Ивайла се мъчи да оцелее със собствен малък бизнес в Дубай.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/xomOfmxKeDg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *