Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

МОГАТ ЛИ САЩ ДА СРАЗЯТ РУСКАТА Военна Машина в Конвенционална Война? Шокиращия Отговор Виж Тук:

С какви тайни оръжия разполагат САЩ и с какви – руснаците! И кой ще надделее в една пълномащабна неядрена война между двете велики военни сили! Отговорите Виж Тук:

Имаше един период от време (между 1945 г. и 1965 г.), когато САЩ имаха значително повече ядрени оръжия от СССР. Но янките не се опитаха да унищожат Съветския съюз с ядрените си бомби. Тресеше ги страхът, че след ядрен удар руснаците и на танкове ще дойдат чак до Ла Манша. И ще сложат края на Запада.

Ядрено унищожение на СССР не беше възможно и по още една причина. Съветската държава имаше огромна територия. И огромни човешки ресурси. Които нямаше как да бъдат унищожени с изпреварващ ядрен удар, пък бил той и с огромното количество ядрени заряди на САЩ.

Пък и използването на ядрено оръжие в такива големи мащаби щеше неминуемо да докара радиацията до Западна Европа. Да не забравяме руските ядрени ракети, които щяха да поразят голяма част от населението на САЩ. Поради простата причина, че 80% от хората в Щатите са се скупчили и обитават едва 5 – 6% от цялата територия на САЩ – всичките им мегаполиси са в района на Големите езера, по Източното крайбрежие и край Карибския басейн.

Именно по тази причина сега щатските политици и военни се опитват да наситят Източна, а и Западна Европа с термоядрени ракети. С цел, при евентуална война, руският ответен ядрен удар да бъде съсредоточен върху Европа. И не върху САЩ.

Само че сметките им пак ще излязат криви. Русия не един път показа, че в една термоядрена война, САЩ също са мишена. При това мишена от първостепенно значение. Но няма защо да се притесняваме с такива размишления. Тъй като ядрена война няма да има. Защото макар и без републиките от бившия Съветския съюз, Русия продължава да има огромна територия. А и вече има ядрен паритет. В който паритет Русия разполага с повече термоядрени оръжия, отколкото САЩ.

Така че, въпреки всички войнствени изявления на Доналд Тръмп и американските генерали, война с използване на ядрени оръжия е изключена. Защото САЩ ще бъдат изтрити от лицето на земята. И няма да им помогнат дори дълбоките бункери, които от десетилетия строят, за да се крият. Могат обаче да се скрият единствено на Луната. Но там пък ще загинат, защото няма нито въздух, нито храна, нито вода.

Ако термоядрена война САЩ не могат да водят, не само защото ще изчезне цялата земна цивилизация, а на първо място, защото ще изчезнат самите САЩ, редно е да помислим може ли да започне война между Русия и САЩ с конвенционални (неядрени и неводородни) оръжия? Така през годините след Втората световна война Западът започна да реди една след друга концепции за пълномащабна война, за ограничена война, за мълниеносна война и т.н.

Истинските амбиции да унищожат Русия, обаче се родиха в главите на щатските генерали едва когато СССР бе унищожен и Русия остана без голяма част от огромната територия на свръхдържавата на Ленин. Именно тогава някои генерали и политици си въобразиха, че Русия може да бъде унищожена и с обикновени оръжия. Опасна илюзия! Илюзия, която доведе Наполеон и Хитлер до пълен крах. И уби десетки милиони хора.

На пръв поглед всичко е много лесно. От Естония до Петербург е само 100 километра. Един марш на скок с натовската армия и… готово! Русия е победена. Крилати ракети с конвенционални заряди пък могат да летят от всички страни. От Прибалтика, от Украйна и Полша, от Румъния и Турция… Отвсякъде.

Но… това е само на пръв поглед. В действителност всичко не е толкова просто. Защото всички тези мечти се изпариха в жаркия въздух на Сирия. Там като на световен моден подиум дефилираха страховитите руски оръжия, които накараха янките да потреперят от ужас. Именно в Сирия светът се запозна с тежките огнеметни системи „Солнцепек“, които изпепеляват всичко на километри по протежение на бойната линия.

Появиха се летящите на голяма височина и далечина крилати ракети Х-101 и „Калибър“, които са в състояние да поразят с изключителна точност мишени, които се намират на другия край на континента Евразия. И то изстреляни от незначителни малки корабчета или трудно откриваеми подводници.

Предизвикаха неописуем страх могъщите руски противоракетни комплекси С-300, С-400 и очакваната поява на още по-ефективните и страховити С-500, които създават надежден и непробиваем противоракетен купол, в който не може да проникне нито ракета, нито самолет.

Появиха се мощните средства за радио-електронна борба/РЕБ/, които парализират цялата електроника на прословутите американските бойни роботи и превръщат US-корабите, самолети, подводници и каквото още се сетите, в безполезни парчета желязо и ламарини. За справка – спомнете си случая с американския есминец „Доналд Кук“ в Черно море. Ами какво да кажем за могъщите руски танкове от различни поколения, които не могат да бъдат поразени от никакви обикновени снаряди. Какво да кажем за прочутите руски изтребители и тежки бомбардировачи, с които се запознаха отблизо и щатските военни, и техните подопечни терористи от Ал Кайда и Ислямска държава?

Отбраната на съвременна Русия обхваща и космоса: Там има разположени не само спътници за наблюдение и събиране на информация, но и такива които могат да участват самостоятелно в активни бойни действия.

Чували ли сте нещо за страховитото руско снопово оръжие? Не сте? Дано не ви се наложи да го видите в действие. Защото американските военни се изприщват само при споменаването му.

Това е непобедимата бойна мощ на съвременна Русия. Затова Русия не може да бъде победена нито с ядрени, нито с конвенционални бойни средства. Затова Тръмп крещи вбесено срещу Северна Корея. Затова са безбройните санкции срещу Руската федерация.

Но това са само признаци на пълното американско военно безсилие. Защото с Русия можеш да се договаряш. Но не можеш да я победиш.

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

16 кометара за МОГАТ ЛИ САЩ ДА СРАЗЯТ РУСКАТА Военна Машина в Конвенционална Война? Шокиращия Отговор Виж Тук:

 1. Анонимен Отговор

  30.09.2017 в 23:21

  ДА СТЕ ЖИВИ ЗДРАВИ И НЕПОБЕДИМИ СКЪПИ БРАТУШКИ ГОСПОД ВИНАГИ ДА ВИ ПЕЗИ ИМАТЕ ЦЯЛАТА БРАТСКА БЪЛГАРСКА ОБИЧ

 2. Анонимен 1 Отговор

  01.10.2017 в 5:55

  За съжаление всичко е точно така. Казвам за съжаление, тъй като Русия ще удължи съществуването на капитализма, т.е. робството на света. Предполагам, че след появата на Горбачов вече няма комунизъм. А, това което е писано в библията или евангелието, като че ли се случва. Първо ще се появи антихристът с белег на челото. Той вече се появи. Горбачов. Защо е антихрист? Защото всички принципи на комунизма които той отхвърли са адекватни с християнските. След появата на антихриста ще настъпи гад, мизерия, болести, войни, бунтове и
  това става. И най-накрая ще пада огън и жупел от небето. Изглежда става въпрос за последната война на земята, 3-та Световна.

 3. без значение Отговор

  01.10.2017 в 7:52

  С риск да разгневя вярващите в библейските четива, задавам този въпрос: Нима Бог предварително оповестява, какво ще твори, и какво ще последва,
  нежели страхотии и ужасии. Не отричам Бога, но не приемам лъжите, писани от негово име. В този ред на мисли–Бог, ще говори за антихрист, а и не само.
  Как и защо е писана Библията във вида, който я четем,
  и най-вече нейното предназначение, е не само съмнително. Всичко е скрито назад в хилядолетията-
  и строго се следи–това е ИСТИНАТА за човека, като космическо същество, а не като робска същност.
  Каква е разликата между евангелия и откровения???
  Защо библията не е пояснила това. Който се позовава на библията, най-малко трябва да знае за тази разлика. Моля за извинение.Нищо лично.

  • Свежа Отговор

   01.10.2017 в 12:09

   Точно!

  • Glog Отговор

   01.10.2017 в 21:25

   Към коментиращия БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ

   Разликата между ЕВАНГЕЛИЕ и ОТКРОВЕНИЕ е проста. Евангелието е ВЕСТ. В него се казва нещо, за което се счита, е е факт. Че се е случило. Докато откровението се казва, какво ще се случи (според автора на съответното откровение).

   • без значение

    02.10.2017 в 7:59

    Към коментара на Glog–
    Според пояснението излиза, че откровението трябва да предхожда евангелието???
    Евангелието не е само вест, както и откровението не е само обяснение за предстоящо събитие.

 4. Велислав Отговор

  01.10.2017 в 11:23

  РУСКА ПРОПАГАНДА ! Желаното се предеставя за действителност ! А, БЕ МАКЕДОНСКИ, НАЛИ ОБЕЩА СЪПОСТАВЯНЕ НА ОРЪЖИЯТА НА ДВЕТЕ СТРАНИ. НИЩО НЕ ПИШЕШ ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ? МАЙ ЗАЩОТО ЦЕЛИЯ ТИ ПАСКВИЛ Е Е ДА ВНУШИ КОЛКО Е НЕПОБЕДИМО РУСКОТО ОРЪЖИЕ. НО НИЕ ЗНАЕМ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ВСЯКО НЕЩО ДЕТО Е „сделано“ – ПЪЛЕН БОКЛУК! ПРЕКОПИРАНО , НО НЕКАДЪРНО!

  • МечКа Отговор

   07.10.2017 в 19:05

   Винаги най-важното в едно оръжие е кой го ползва. Там няма нужда от сравнение, всички виждат силата на духа и малодушието от друга страна. До сега няма един случай на проявен самоубийствен героизъм от страна на американски войник. Наемникът си остава наемник, дори и най-добрите. Руските офицери и бойци все още се бият за чест, а това е което създава истинските бойци. Това западът го е изгубил. Сега е един талибан е по-опасен от един американски командос. Не му пука за парите, той е безсмъртен. Руснаците имат от същото тесто и то много. Не сравнявай ТТД, като им избягат операторите оръжията мълчат!

 5. ПЛАТЕМ РУСКИ ГЪЗОЛИЗЕЦ ! НИМА СИ МИСЛИШ, ЧЕ ЩЕ ПОВЯРВАМЕ НА МОКРИТЕ ТИ СЪНИЩА? РУСИЯ ИМА САМО ДВА ГРАДА -МОСКВА И ПИТЕР.ОСТАНАЛОТО Е ДИВОТИЯ, ТАЙГА И КАЛ. САМО ЗА ТЕЗИ ДВА ГРАДА СА ДОСТАТЪЧНИ ПО ДВЕ 100 МЕГАТОННИ БОМБИ И ОТ ЛЮБИМАТА ТИ РУСИЯ ЩА ОСТАНЕ САМО ЕДНА Р4АДИОАКТИВНА ТАЙГА!

  • Glog Отговор

   01.10.2017 в 21:07

   Много хубаво! Щом ти го казваш, може и така да е. Само че авторът казва на какво основание той твърди, че Русия в момента във военно отношение превъзхожда САЩ, а ти бездоказателствено пускаш глупости в дебата. Без да докажеш, че казаното от автора не е истина.

   Та защо не се опиташ да обясниш само два факта например. Първо, какво се случи и защо се случи случката с Доналд Кук в Черно море през полетта на 2014 година? И второ, защо Турция, член на НАТО и съюзвник на САЩ, предпочете да си купи от Русия системата С 400, а не някакво по-ефективно нещо от САЩ?

  • Бай Иван Отговор

   01.10.2017 в 22:03

   Глупако, Ти как мислиш, ако това, което пишеш беше вярно САЩ до сега отдавна да са приключили с Русия! Само, че това, което пише Македонски е самата истина! Опитите да се смаже Русия не са от вчера и до сега са все неуспешни-справка в историята на войните срещу Русия! Ти мръсна твар и долна отрепко не си българин! Българин не може да напише такива скверни думи по адрес на нашата Освободителка Русия! Ако Русия не ни бе освободила от тъмното жестоко турско робство, днес да сме в положението на кюрдите! Един от най-големите грехове е НЕБЛАГОДАРНОСТТА бе идиот! Покай се измет човешка! Да живее Русия и нейния родолюбив православен народ! Да живее България!

 6. инж. д-р. Мъгърдич Съкъджиян Отговор

  01.10.2017 в 11:40

  Новото електронно оръжие „Alabuda“ блокиращо всяка електроника в радиус от 3,7км. Прави невъзможна конвенкционалната война по настояще. Случаят с „Доналт Кук“ в Черно море е ярък пример. ДО ядрено оръжие няма да се стигне, ако не дай си Боже Северна Корея не задейства принципа на доминото.

 7. без значение Отговор

  02.10.2017 в 11:41

  При всички страхът е по-голям от възможностите.
  Не мислите, ли че всички в купом, помагат на чучелото
  Тръмп да отчита дейност. Такъв цирк е, че ни е бедна фантазията.

 8. калоян Отговор

  03.10.2017 в 11:48

  Пропаганди … пасквили… дрънкайте си, лайте си тука! Като дойде време и БРАТУШКИТЕ подпукат, ще ви питам вас, пропагандни US-мишки и пасквилчета, къде ще се денете.

 9. един, една... все тая Отговор

  10.10.2017 в 18:33

  Русия много добре знае, че превъзхожда САЩ във военно отношение, затова е и снизходителна към тях! ;)

  А САЩ ги чакат тежки времена!

 10. Чони Отговор

  04.06.2018 в 14:19

  На чичко Тръмп това му е професията. Преди да стане президент е работил като клоун в разни шоу програми. Така че изобщо не бива да ни учудват полуидиотските му номера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *