Митрофанова: Навални е агент на ЦРУ и МИ-6, Русия няма интерес от смъртта му

Русия няма никакъв интерес от смъртта на Алексей Навални. Това заяви пред журналисти посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова, цитирана от БГНЕС. Тя отбеляза „Деня на защитниците на Отечеството“, по популярен като „Деня на Червената армия“, пред съветски монумент в София въпреки искането на общинските съветници от ПП-ДБ и ГЕРБ това да ѝ бъде забранено. В 11 часа дипломатът, служители на посолството, представители на дипломатическия корпус и група граждани поднесоха цветя на костницата на съветските войни в кв. „Лозенец“ в София.

На въпрос за смъртта на Алексей Навалин Митрофанова подчерта, че към момента няма официална информация по този повод – включително и каква е причината за смъртта му. По думите й в общественото пространство витаят само спекулации по въпроса.

Митрофанова коментира и обвиненията на Юлия Навалная, отправени към Владимир Путин, че той е отговорен за смъртта на руския опозиционер. Според руският посланик такива обвинения не могат да се отправят без доказателства.

„Разберете, Навални беше агент на ЦРУ и МИ-6. А също и жена му. Тя какво ли не прави, само и само да очерни Русия“.

„Ако забелязахте, само 10 минути след смъртта му, тя вече беше обвинила нашия президент в това, че той бил убил Навални. Разбирате, че не се постъпва така, когато няма никакви данни“, подчерта тя.

Посланикът изрази разочарованието си от това, че България не спазва споразумението си с Русия за взаимното опазване на историческите и културните паметници.

Припомняме, че руският опозицинер Алексей Навални почина на 16 февруари в затворническо общежитие в Ямало-Ненецкия окръг. В първите два часа след излизането на съобщението за смъртта му повечето политически лидери на Запада един след друг направиха официални изявления, в които обвиниха Кремъл. Дмитрий Песков определи тези твърдения като нелепи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

  1. Не се иска нито много ум, нито някаква рядка прозорливост, за да стигне човек до същия извод. За съжаление, Западът начело с Англия и Щатите третират не само нас, третират целия свят с една примитивна пропаганда, която е обидна най-вече за техните претенци за водещи в света. Да вдигаш толкова шум за един афиширан предател, досущ като оня руски летец, който си предоставил хеликоптера на Украина и убил двамата си колеги и да мълчиш и да одобряваш цялата подкрепа на Израел в геноцида му в Палестина, това е морално самоубийство. Светът не е нито сляп, нито глупав, чакаше единствено загниването на хегемона.

  2. Гледайте последното предаване организирано от Ивелин Михаилов. „Полковник Николай Марков, Маестро Йордан Камджалов и Ивелин Михайлов – За бъдещето“ За разлика от Петър Клисаров , шефът на Пряка демокрация, който иска да изпрати в европарламента „рейтигови “ българи като проф. Иво Христов , Ивелин предлага съвсем нова опция, гледайте много е полезно.

    • Искат да пращат нови предатели, та да ни спасят.
      Но нищо не казва, че всеки новоизбран там първо го карат да подпише декларация за конфиденциалност и при нарушение могат да те съдят или дори да ти спрат сладката пенсия от 4000 еврака…
      Така че баш от там чакам спасителите :)
      Това е едно глобалистко сборище от национални предатели, което има за цел белите хора да изчезнат от Европа. Нито някога съм гласувал за такъв, нито ще го направя. Не може някакъв си чуждоземен педал да ми дава наклон на …… Вярвам единствено в Божиите закони, не в тези на сатанинските изчадия!

    • Иванов, Полковник Николай Марков, Маестро Йордан Камджалов и Ивелин Михайлов яко, ама много яко миришат на глобализъм. Европейци, мевропейци……. 10 мин. ми бяха достатъчни да подуша сатанинските им насрани гащи. Тази тримата ги отписвам завинаги от списъка на българите. Колкото и сладко да ми говорят, мириса на сяра не се трае. Точно като твоите любимци кЪрбоФски, сивилуФ, и онва несъстоялото се писателче, дето иска да ни затрие българския лев.

  3. Предателите ги чака Възмездието.
    Като оня, който отвлече хеликоптера, уби двамата си сънародници-и се спомина.
    Крушите започнаха да капят.
    За който не знае- има едни хора, които прощават на враговете си, но НИКОГА не прощават на предателите.
    Да му мислят следващите-от островите СИ.
    И не-Русия няма интерес.
    Имат интерес онези, за които същите знаят прекалено много.
    Камбаната бие- за тях.

  4. Драгата съпруга, нестъпила при него в двете години затворник, ще бъде лидер на опозицията Русия назначена. Употребен, ненужен, използван ресурс завалията, защо се върна след кото зострощен бил, тровен. Ощастливи със заработените пари новата любов на скъпата, наистина, жена

  5. Скъпа г-жо Митрофанова,

    Набедяването е престъпление, както по нашия, така и по Руския НК. Възползвайте се и вместо да се обяснявате, вкарайте в затвора онези, дето много им знаят устата и набеждават: „само 10 минути след смъртта му, тя вече беше обвинила нашия президент в това, че той бил убил Навални.“. Не им се обяснявайте!!!

  6. Отрепахме се да лаем за случая Навални за да запазим първото си място на презрени лакеи.Ще променяме чак булеварди на ово име. Нешка Робева е направила великолпен синтез на цялата мерзост на която великата демокрация подлага журналисти от целия свят. Янките са осъдили Асанж не на затвор до края на живота му, ами направо на 145 години. Той горкият се състари тотално за дните на заточението му без лекарска помощ. И светът, демократичният западен свят мълчи грозно и престъпно. А ние ме достойни за презрение, на което ни подлага целия ни политически боклук.

  7. Много мразя да влизам в обяснителен режим за някаква си нищо не значеща мижитурка-национален предател, ама подобни твари, трябва да се ръсват на пясъка още докато са семенна течност. Подчовеците, които им правят реклама и бранят също!

  8. FuckEU По твоите критерии виждаш ли поне един българин който заслужава не само твоето внимание, но и доверие. Тези хора, които ти си споменал ги слушам ежедневно. Иордан Камджалов е рядко способен диригент и много интелигентна личност. Ивелин Михаилов също млад човек се е доказал вече. А Марков все пак е далеч по умен от много от нашите сегашни плитици. Вниквай във всяка дума, светци няма никъде.

      • Човек, който е държал по-често чужда пишк@, вместо своята да избягва да ми поставя диагнози!

    • Строителчето на крепости се върти около ВМРО.
      Диригентчето мина през ИТН и мирише на ГМО-сорсоиден продукт – доказан.
      А умнотията на не е доказателство за нищо.
      Ти си им вЕрвай не ти преча, само не ме карай аз да лапам сорсоидна стръв.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.