Миска за пример: Ромина ражда на Дарко трето дете

Ромина ДаркоМис България 2010 г. – Ромина Тасевска и съпругът й  Дарко  са в очакване на третото си дете.

Този път миската няма да гледа хлапетата сама, а ще вземат детегледачка, защото трябва да обръщат внимание на поотрасналите Дария и Давид. Сега семейството живее  в Тайланд, където македонецът рита за местен отбор, а Ромина изцяло е слязла от модния подиум и е посветила живота си на семейството.

„Дарко уважава това, че оставих всичко, което имах в България, роднините, приятелите си, бъдещето си, което не е никак лесно. Но аз го обичам и съм до него, където и да играе. И двете деца родих в чужда държава без да зная езика, без близките ми да са до мен,  но имах него и това ми беше достатъчно.

В Израел дори нямахме домашна помощница. Всичко вършех аз, но той много ми помага. Гт тренировки се връща право вкъщи, полага много грижи за децата, сменя памперси наравно с мен, става нощем да ги храни. По-добър мъж не бих си и пожелала.
„Вече ще мога да кърмя и сменям памперси със затворени очи.“ -шегува се Ромина, която признава, че при първата бременност била притеснена и извикала майка си на помощ за месец, при втората все още изпитвала колебания, но сега се чувства прекрасно.

Тя се похвали, че тригодишната й  дъщеричка Дария вече говори три езика –  английски, български и македонски, а Давид още се учи да произнася думите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *