Милена Върбанова: БАБЕТ ОТИВА НА ВОЙНА

Много се смях на хвълипръцковщината на Макрон, че НАТО „обмисляло“ изпращането на сухопътни войски ( френски? ) в помощ на Украйна, за да „не позволи на Русия“ да спечели войната. Мнозина сатирици изпробваха остротата на перото си по повод това изявление на мъжлето на баба Брижит. А в моя, склонен към паралели мозък, веднага просветна споменът за старата френска комедия „Бабет отива на война“ с Брижит Бардо в главната роля.

Отдавна, в няколко статии, съм писала, че за много дърти баби се женят прикритите педерасти. Това е взаимноизгодна сделка. Възрастната жена не досажда на младия педераст с ревност и натяквания, не му стоварва ревящо бебе в ръцете, оставя го да се забавлява на воля с другарчетата от делфийското влакче и го дундурка като грижовна майчица. За нея пък остава фалшивият имидж, че нощем се гощава с агнешко, което предизвиква бясна завист у приятелките й.

Някои наричат репченето на Макрон „поведение на галски петел“. Не, няма нищо „галско“ и „петльовско“ в този джендър с войнствен орлов нос. Той не е воин, а филистер, племенник на Жак Атали и директен аватар на Ротшилд. Неговата роля е да срине напълно някогашната държава на галите. Ротшилдовци му подават репликите, за да изпробват почвата. А кокошиненето, пляскането с криле и дръзките пози, са обичайната мимикрия на законспирираните хомосексуалисти.

Нелепо е Макрон да бъде сравняван с Наполеон – въпреки римата на имената. Все едно да сравняваме лъв с болонка. Общото между Макрон и Бонапарт се крие само в това, че сегашният френски президент произлиза от средите, които през 1812 г. финансираха похода на Великата армия срещу Руската империя. „Великата армия“, събрала войнство от цяла Европа, се превърна в шайка дрипави зомбита, завоевателните амбиции на Наполеон доведоха до катастрофа и него, и Франция. Но банкерите не загубиха своята война. Защото, както много пъти съм писала, тяхната цел е не толкова завоюване на нови територии и победи на бойното поле, колкото унищожението на човешки животи. Животи на хора от бялата раса – славянски и европейски. 

Днес обаче нито Ротшилдовци, нито останалите представители на дълбоката държава, могат да съберат чрез своите лакеи – държавни лидери, армия, която да настъпи срещу Русия. Войниците от натовските армии ще се разбягат веднага, щом бъдат хвърлени срещу Северния исполин. Държавите проксита просто нямат военния ресурс и обществения консенсус за настъпление срещу Русия. Никой вече не иска да вади кестените от огъня заради чичко Ротшилд. Но това не е особено добра новина. Защото рептилите ще преминат към последния си аргумент – ядрен конфликт.

Защо самите те не се страхуват от подобна стъпка? Защото леговищата им са на 70 – 100 км под земната повърхност. Ако успеят да се доберат до тях, разбира се.

А Бабет-Макрон ще ме убеди, че иска да воюва с Русия, когато сам той, подмишка с Бабет-Брижит, поеме с оръжие към Москва.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Освен невероятен публицист, Вие прекрасна госпожо Милена Върбанова сте и изключително ерудиран историк. Въпреки преклонението ми пред Вас си позволявам една забележка към този Ваш материал. Описанието което правите на поведението на Емануел като хвали – пръцковщина е не само обаятелно но и вярно. То по мое мнение е мъвичко непълно. Не може да се сравняват Жозефин дьо Боаре и баба Брижит! Не, няма как! Жоцзефин е била омайна жена – това личи от нейните портрети и въпреки вдъхновяващите качества които тя е предоставила на своя съпруг – император Наполеон Бонапарт,историята показва, че това е било недостатъчно. А баба Брижит как ще вдъхнови Емануел? Никак! Той няма да може да си намери вдъхновение и в Русия – знаем какво е масовото отношение на руснаците към ЛГБТ проявите – май ги забраниха!Да си стои Емануел в Париж – БЕЛКИМ МУ ИЗЛЕЗЕ ТАМ КЪСМЕТА. Руската мечка няма да го приласкае!

  2. Аааа,не се знае г-н Кънчев,ОНИЯ НА КАДИРОВ И ВАЗЕЛИН СА МУ ВЗЕЛИ,С МИРИСА НА БАБА БРИДЖИТ НА КЮЛОТИТЕ!ДА НЕ ЗАБРАВЯ МИРИЗМАТА!!!

  3. Рядко съм чел по – сполучлива сатира. Благодаря за удоволствието да я прочета, Госпожо Върбанова.
    Беше ми смешен този макарон с изцепките си. За негово съжаление, май само той се взема на сериозно.
    Напомня ми за една екзотична порода от някога, така наречените „Японски кокошки/петлета“ Те бяха 2 до 3 пъти по – дребни от обикновените кокошки, но по – шарени и много агресивни, поне до първия ритник.
    Ще трябва да се намери някой да бие ритника и на това педалче, защото, ако Русия го вземе на сериозно то язък за Франция.
    Толкова ли се свършиха там арабите и негрите, че се натиска за Руски чеп в „задния двор“?

  4. Дали някой има военен ресурс и желание да воюва няма никакво значение за слугите на сатаната, важното е жертвоприношенията на православни да не спира.
    Аналноподатливото френско „мъжле“ вече се зае да вкара молдова, румъния и България в касапницата, тъй като новият израил неще да граничи с православни народи.

    • Източната римска империя, след като забелязва, че умира вкарва турските орди в европа и от ислямизацията най-жестоко си изпотихме ние. Сега ставаме свидетели на същия процес и отново най-жестоко ще си изпатим православните. Навремето не са вярвали как някакво си 800 000 турско племе ще превземе 3 500 000 България. Сега е смешно на шебеците с български документи от нашествието и пак не вярват.
      Пък кой щял да го сложи на хазарският педераст и баба му, въобще не ме брига.

  5. Хубава статия и хубави коментарии. Милена не само ще освежи сайта, събира и много последователи. Ден-два преди изборите в Русия, Путин го потвърди, свърши се с пет вековния разгул на страните от ГРАДИНАТА. Приключва и хегемонията на каубойте, които смукаха света доста дълго време. Погледнете в Поглед, там има интересни материали за бъдещото щастие на Европата, финансово и индустриално.Много жалко за нашите жалки глупаци, които не си дават ни най-малко сметка накъде върви света, а около тях се върти и един облак от зомбирани глупаци и досега платени Джурналя.Няма да е никак лесно нито на България, нито на народа ни, щото и тези разрухи до сега са огромни, а евентуалното съвземане просто е проблематично, пред вид колониалния ни статут.

    • Глупаците много добре си дават сметка на къде върви света и те са част от планът им да вървим към халифат. Какво са писали в китайците от поглед не означава нищо. Великобритания се е заела да завладее европа чрез шариат и ще се обеви за султанат или както там се нарича, а нас ще продължават да ни третират като роби. Като не успяха по друг начин в момента превземат света чрез исляма, ама кой да ти мисли за такива неща…… за които луди като мен повтарят 20 г.
      Дори до не ви спретнат война, или прогнозата за ядрен апокалипсис да не се сбъдне има и трети вариант – война между исляма и християнството и армиите на нашествениците в момента се сглобяват.

  6. Не само Европа е жалка, жалки сме и ние! Нашите политически водачи не са по лоши канарчета от макрон и министъра му! От прославения български народ, гласуват само една трета! А половината от тази трета, гласува за мафията , цялата, „събрана на първия ред“!
    Не знам вече, дали има народ или само гали!

  7. Навлизаме в новата реалност, тя в момента се гради, и старата реалност отчаяно се противи, решава недъзите си чрез войни, уви времето не в тях. Арабските пари поддържат Франция да не фалира. Генералисимус Сталин им подари статута с марщал Петен победители във втората световна заради раздялба на Германия

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.