Миглена Ангелова: Жал ми е за Венета Райкова, открадна ми предаването, но не го може

МигленаМиглена Ангелова, която падна от ефир и е без работа повече от година, коментира новото предаване „Дневниците на Венета“, което си прилича буквално като две капки вода с нейното „Искрено и лично“  такова, каквото беше преди 15 години.

Още по-смешно в случая било, че стилистите обличат Венета непрекъснато в алени дрехи, които са  запазената марка на самата Миглена. Тя винаги се появяваше в ефир в този цвят и затова често я наричаха „Дамата в червено“.

Разговори на житейски теми в студиото  изобщо не е мое изобретение. Подходът към хората в студиото, начинът и стилът на разговорите в „Искрено и лично“ – това съм вече съм аз. Понякога досадна, прекъсваща, бързаща, обаче пък любопитна, уважаваща събеседника, подготвена за историята му. „Искрено и лично“, даже имитирано, няма как да бъде окраднато. То е предаване, което излъчва любов към хората в студиото и пред екрана,  интерес към тях и уважение – това не може изобщо да се имитира, знанията по разнищвания проблем също не се имитират. Пък и отнемат време, костват доста усилия, с които не всеки може да се справи, казва Миглена.

„Донякъде разбирам причините, поради които Венета се отказва от своя , изграден с годините, нелош,  самобитен образ, който малко хора могат да си позволят и да излязат достойно извън ефир. Чисто човешки ми е жал, че тя е принудена да влезе сега в амплоа, което не е нейно и фалшът си личи. Защо ТВ7 й  е причинила всичко това,  нямам представа.

Пък червените дрехиАко  някой се облече в доспехи, това не го прави  рицар?“, категорична е  Ангелова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *