ФАШИЗЪМ, СКРИТ ЗАД МЕДИЦИНСКА МАСКА!

РУМЪНСКИЯТ ДЕПУТАТ ОТ ЕВРОПАРЛАМЕНТА КРИСТИАН ТЕРЕШ ПОКАЗВА ДОГОВОРА ЗА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ПРЕПАРАТИ.

„КОГАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗНАЕ ВСИЧКО ЗА ВАС, ТОВА Е ТИРАНИЯ! КОГАТО ЗНАЕТЕ ВСИЧКО ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО СИ, ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ!“

ВИЖ ВИДЕОТО:

А това са данните на VAERS – американската правителствена система за докладване на нежелани реакции от ваксини! Цифрите в този най-авторитетен източник красноречиво говорят: Броят на всички смъртни случаи вследствие употреба на ваксини срещу „модерния вирус“ е по-голям от броя на смъртните случаи, свързани с всички други ваксини взети заедно от 1990 г. насам. ВИЖТЕ ТАБЛИЦАТА:

Неслучайно преди да ви набодат с набързо скалъпените си експериментални препарати за „борба“ с „модерния вирус“, ви карат да подпишете декларация, че се ваксинирате единствено и само на своя отговорност. При нито една от останалите ваксини срещу всякакви други болести не е така. ТОВА Е ФАШИЗЪМ, СКРИТ ЗАД МЕДИЦИНСКА МАСКА! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

 1. Каквото и да се напише по темата, мишките си остават мишки и не им пука от истината или това, че ще избият дори децата им. Пърхат с мигли, викат на висок глас – знам, знам и навиват ръкави да бъдат набодени с луциферин. Щото така правили видиш ли „цивилизованите“ им мюсюлмано-джендърски господари. Дори най-противните хайванчета, бранят децата и рода си, а така наречените „бели“ хора сами се нагъзиха, за да ги таковат поклонниците на сатаната.

 2. Аз от кога говоря, че тези, които сме против да бъдем използвани като лабораторни мишки не сме антиваксъри, а антифашисти.

 3. Ако се направи сериозна ретроспекция на научните постижения, като се включат и тези на носителите на Нобелови награди, ще се забележи една важна за всички подробност – без смели иновативни решения, „безумни“ експерименти, в които участват много хора и животни, без премерен риск и страх от провал и опасения за липса на ефективност и значимост на научното откритие, няма положителен резултат. Добрите резултатите от високите научни постижения в световната наука са се получили често случайно, но по-често с преднамерен, прагматично и научно обоснован риск. Да си спомним за Пеницилина на Флеминг, превърнат от Флори и Чейн в лекарство спасило милиони човешки животи,за Ваксината на Дженър, с която Пастьор спаси милиони животи от Едра шарка и постави началото на ерата на ваксините, та до днес. Науката за производство на ваксини е толкова напреднала методологично и технологично, че много бързо и резултатно успява да намери „верен път“ да спасява човешки животи от заразни агенти. Трябва да свалим шапка и да сведем глави пред труда на стотици хиляди специалисти ангажирани в тази дейност, които и сега с Ковид-19 направиха възможното да предпазят човечеството. Поклон!

 4. На съм антиваксър. Имам си всички ваксини и реимунизации.
  Ковид е политическа болест. Пусната заради политически цели сред простолюдието. И възникването му, и борбата с него е продиктувано от антихуманна гледна точка. Търси се власт – икономическа, политическа, финансова. Тя, на практика, е една и съща. Средствата за борба с ПлаНдемията също са част от сценария. Затова не желая да бъда включван в тези международни игри. Призовавам хората да пресметнат рисковете и двойно да си помислят, струва ли си бедният да играе с богатия!

 5. Поклонниците на ваксинирането, така ли не забелязват, как логиката леко им убягва какъвто и довод да извадят, а доводите им винаги са леки и необосновани. Първо беше, да запазим възрастните. Втори довод, вие ни заразявате, трябва да пазите обществото. Трети довод, ваксинираните го карали по-леко. Паралелно с всичките тези „доводи“ върви постоянната панахида по медиите. Лицето Радев и то се хвърли да става агнец на заколение, на полза роду. Добре, че компютрите и всичко около тях е безбожно скъпо в момента, че ми оцелеят монитора и клавиатурата, когато прочетох за това предателство. Омръзна ми, „загрижените“ ОВЦЕ да ме тикат към гилотината за мое добро. Необяснимо е, освен с овчият страх, че са се прекарали, всички ваксинирани да считат за основна задача да накарат нас да го направим. Ще умра, но няма да се ваксинирам, написах в самото начало. Защо, кога, къде и как е между мен и Господ. Това е мнението ми, ако оставим всичката известна информация и приемем, че става дума за страшна болест, а все повече хора лично се убеждават, какво представлява грипчето.

 6. Преди повече от сто години Джвк Лондон написва фантастичния роман „Алената чума“ описващ тоталната епидемия заличаваща населението на планетата. Оставам с впечатлението че една властова клика наскоро е прочела този роман и е решила да проведе пробно учение за симулативна защита от евентуална нелечима болест. Гадното е че се използват същите внушения и манипулации като участниците в излъчената по радиото пиеса на Оруел побъркали навремето доверчивите янки. Де факто сега е постигнат същия ефект, но в грандиозен план, побъркал не само няколко американски щата, а цялата земя. Не знам дали на Оруел и компания е търсена отговорност за палавата им игра, но виновниците за днешната лудория, довела не само до масова психоза с безнравствени експерименти и летален изход в редица случаи, но и до светонни икономически сътресения не бива да останат ненаказани.

  • Каква отговорност и кой да търси на Оруел, Киплинг и др. „фантасти“ като те са част от играта. Това са рупорите на глобализаторите. Тяхната роля е да съобщят на овчето стадо какво го чака, но под формата на литературно произведение, на уж фантастика ( в днешно време такава роля играят холивудските филми ). Длъжни са да съобщят, пък който разбрал, разбрал. Също както дребния текст под черта в договорите на банките и мобилните оператори или текста-скороговорка, който ви изстрелават като картечница в рекламите на лекарства.

 7. Иване, дано да имаш късмет да не се заразиш с вируса, който причинява Ковид-19. В момента набира скорост, новия вариант (мутант) на вируса Делта – 2, който е силно вирулентен (заразен) и когато незащитения човек получи голям вирусен „товар“ (много вирусни частици за единица време-милиарди) и се зарази, дори да не е възрастен, дори да няма съпътстващи заболявания, свръх натоварването на имунната система провокира тежко протичащо заболяване – висока Т, възпаление на бял дроб (бронхопневмония), възпалителни процеси в мускулите, вътрешни органи-бъбреци, сърце, панкреас, многото частици от разпадащи се вирусни тела и телесните клетки, които осигуряват имунния отговор (бойците от І-ва линия), циркулират в кръвната плазма, повишават вискозитета на кръвта (сгъстяват я) и се запушват (затлачват) фините кръвоносни съдове в белия дроб, което намалява възможността на кислорода от алвеолите да премине в кръвта (перфузия). Всичко това води до тежък общ болестен процес на човешкото тяло свързан с остър недостиг на кислород и градивни елементи, необходими за нормалната дейност на организма. Получават се инсулти в мозъка и инфаркти в сърдечния мускул (исхемични-безкръвни), дължащи се на механични запушвания от гъстата кръв и съсиреците. Най-чувствителен на запушвания и на недостиг на кислород е мозъка- издържа до 3-4 минути, след което участъка с нарушено кръвоснабдяване излиза от функция и бавно загива. Резултата е мъчителна и често безсмислена смърт, която с една „проста“ ваксина е могло да бъде предотвратена. Това е простата истина. За патологичния процес, свързан с вируса на Ковид-19 почти всичко е изяснено. Лошото е, че противодействието и лечението на последствията е много трудно и поради индивидуалната реакция на конкретния организъм, много често се получават „изненади“ и непредвидени усложнения, които довеждат до летален изход. Избора на всеки от вас е личен, но когато в обществено достъпни форуми пишете за процеси и болести, които не са ви ясни и за които би трябвало да чувате мнението на лекарите и да не давате „експертно“ мнение, което е невярно и лъжовно (много често плод на нездрава психика) и да обяснявате един чисто здравословен и медицински проблем, като „проблем на глобализацията, на конспирацията на лошите политици и да търсите „логика“, там където я няма. Иване, това не ви прави Чест. Това принизява вас и „вашите“ последователи до нивото на простовати и не добре образовани хорица, които искат да имат мнение „за всичко“, особено за Световните, глобални процеси от които зави здравето на човечеството. Това е безсмислено и несериозно, но за съжаление и такива глуповати мнения, поднесени с патос и „особено лично мнение“ в Мрежата, намират последователи. Моя личен съвет, към Иван е – ваксинирай се с двудозова ваксина и като минат 15 дни от втората доза, напиши на „последователите“ си, че още си жив, но ако срещнеш вируса на Ковид-19, гаранцията, че ще останеш още жив е почти 100%. Иване бъди здрав!

  • Интересно, господин Медик, защо такива като теб си присвояват правото да смятат, че тяхното мнение е вярно и правилно, а на толкова много лекари специалисти вирусолози, епидемиолози, инфекционисти, мнението не е правилно. Сред тези с „неправилното“ мнение, между другото е и откривателя на ХИВ-вируса и нобелов лауреат за което, проф. Люк Монтание и много други световни имена.Много наши специалисти с дългогодишен стаж също изразяват такова мнение. Та значи господин никому неизвестният Медик знае повече от световните учени. Браво! А какво да кажем на хората пострадали от ваксините. Светла Петрова цитира в предаването си данни от сайта на европейската здравна комисия които сочат, че над 2 мил. души са имали усложнения след ваксиниране, над 1 мил. от тях са с тежки усложнения, а над 22 000 са починали. Знам случай на 69г. жена която почина 2 мес. след ваксиниране и признаците са на откъснат тромб. А едно от нежеланите странични действия на ваксините са развиване на тромбози около 2 мес. след ваксиниране. Дали нейния случай е такъв не мога да кажа, но и не мога и да отрека.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *