Медведев: Одеса, върни се у дома, Русия те очаква

Одеса е руски град, който Руската федерация чака. Това заяви заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, предаде ТАСС.

„За Одеса мога единствено да кажа: Одеса, върни се у дома! И това е всичко. Очакваме Одеса в Руската федерация заради историята на този град, заради хората, които живеят там, заради език, на който говорят, заради руската им култура. Това е наш руски, руски град“, заяви Медведев.

Той нарече недалновидно поведението на киевския режим, който събаря паметници и унищожава цялото руско културно наследство в Одеса. „С тези свои действия те единствено отчуждават хората там. Дори малкото одесити, които в началото бяха лоялни към правителството в Киев, вече го ненавиждат, защото то посегна на етническата и културната им идентичност. Посегателството е чудовищно, защото се опитва да заличи от жителите на Одеса тяхната руска култура и да ги изтръгне от руските им корени“, отбеляза Медведев.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Медведе, кажи че софия е руски град, за да се кефим на пяната която ще избълват антибългарите :)

  2. FuckEU По скоро, Медведе, кажи ни на нас българите какво общо имаме ние с най-пиратската, най-бандитската нация на света -Английската. Какво общо имаме с американската мозайка от националности, англичаните които избиха местното население, а когато им потрябваха роби, докараха си ги от Африка.На какво да ни научат американците, на демокрация, или просто искат да ни погубят. След като нашите стратегически партньори, обявиха, че трябва да се борим с руската дезинформация, и трябва да развиваме съвместно енергетиката, решиха да ни засилят към южна Корея, та тя да ни направела ядрените блокове в Козлодуй. И добичета не се лъжат по-примитивно, отколкото лъжат нас, ами така са ни оценили.

    • По-точно дори би било, че част от населението така се самооценява. Но кама как да обясниш на жабата, какво е океан, след като не е излизала от калната си локва цял живот.
      Не знам защо искаш господина Медвед да дава обяснение?
      Ние българите нито имаме, нито някога ще имаме общо с тази антицивилизационна паплач.
      Това че някой от населението родени като българи се мислят за техни роби си е изцяло за тяхна сметка.
      Аз защо мислиш , че от години повтарям, че мръсната кръв трябва да изтече. Тези изроди не трябва да стъпват на свещената българска земя. Затова и вчера написах, че всяка българска майка, трябва да възпитава детето си в тотална омраза към тия гниди.
      Точно както прави всяка еврейка с децата си и от бебета им втълпява, че сме им роби. Но нищонезнаещите ми се правят на толерантни и морални.

      • Спри да ЯДЕШ сухи лайна ,ОВНЪО !!!!!

      • Пак изтъкваш специалитета на майка си гномче. Като гледах как цяла орда в махалата и правиха вътрешноанален масаж, сигурно ака като самосвал и не и е трудно да те изхрани.

  3. МОЯТ ДЯДО НИКОЛА БОНЧЕВ ЧОЛАКОВ Е ЗАВЪРШИЛ С АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ „ОДЕСКИЯТ НОВОРУСИИСКИ УНИВЕРСИТЕТ В 1885 ГОДИНИА ПО ПРАВО И Е СТАНАЛ ПРОКУРОР НА БЪЛГАРИЯ ДО 1920 ГОДИНИ ….

    СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ
    22.02.2024 – ВРАЦА

  4. Тъкър го казва бе хора, не Бойко, не наш Денков или гнома Атанасов. „Вместо победа в Украйна, ще има военен преврат в САЩ: разяреният Тъкър Карлсън направи прогноза“ в. Поглед

    • Да, така е, дори е повече български, отколкото на някакво си имагинерно племе укри :)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.