МВР пусна Запис от Тайна Среща на Младен Маринов с Мафиоти! (С ВИДЕО)

Бившият министър на вътрешните работи Младен Маринов е бил на тайна среща с хора на Маргините и Митьо Очите. На тайната сгляда се е явил в компанията на Станислав Недков-Стъки и собственика на „Делта гард“ Митко Каратиста.

Бившият вътрешен министър и Главен секретар на МВР Младен Маринов е контактувал с топ мафиоти, докато е бил служител на МВР.

Бившият министър на вътрешните работи Младен Маринов, който в момента е кандидат за депутат от ГЕРБ, се е срещал с криминално проявени лица – представители на мафиотските групировки на Димитър Желязков – Очите и Николай и Красимир Маринови, по-известни като Братята Маргини. Запис от тази среща, която се е състояла през 2005 г. в заведение в Слънчев бряг, беше показан днес по време на брифинг в ГД „Национална полиция“. На тайно записаната среща присъстват още ММА боецът Станислав Недков – Стъки, както и собствениците на охранителна фирма „Делта секюрити гард“, единият от които – Митко Каратиста, е особено близък до Бойко Борисов.

Записът е направен под прикритие от агент на службите. „След тръгване от заведението автомобилите на участниците в срещата са спрени от полицейски патрули. Установени са им личните данни, като при тази проверка двамата служители на МВР са си показали служебните карти с цел да бъдат пропуснати по-бързо. Единият от тях е настоящ собственик на охранителната фирма, който през 2006 г. е уволнен дисциплинарно от системата на МВР след проверка, която е установила, че е бил действащ служител на охранителна фирма, управлявана от Митко Каратиста. Другото обвинение срещу полицая е в поддържане на нерегламентирани контакти с лица от активния криминален контингент, извършващи тежки криминални престъпления“, съобщиха от МВР. Другият служител на полицията пък впоследствие става министър. Тук очевидно се визира Младен Маринов.

ВИЖ ВИДЕОТО:


Към настоящия момент дирекцията на полицията извършва проверка по какъв начин автомобил на рекетираната от Пепи Еврото и Митко Каратиста фирма „Изамет“ от разследването „Осемте джуджета“ е станал собственост на дъщерята на Младен Маринов. Въпросният запис на срещата на Младен Маринов с представители на Маргините и Митьо Очите е декласифициран и също е част от проверката.

Младен Маринов става служител на МВР през 1991 г. През 1997 г. завършва висше образование и е назначен на офицерска длъжност в отдел „Охранителна полиция“ на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). От юни 2013 г. заема длъжността заместник-директор на СДВР, а година по-късно става неин директор. През 2017 г. е назначен за главен секретар на МВР, а малко след това става и министър на вътрешните работи в правителството на Бойко Борисов.

Маринов подаде оставка след избухналото обществено недоволство от действията на полицията по време на летните протести през 2020 г. Както стана ясно от записи от охранителните камери под колоните на Министерския съвет, служители на реда са упражнили жестоко полицейско насилие спрямо задържани протестиращи граждани. Те са били ритани, хвърляни на земята и унижавани. Въпреки безспорните доказателства – снимки, видеа, безброй свидетелски показания и медицински свидетелства, удостоверяващи леки, средни и тежки телесни повреди, Маринов отричаше категорично подчинените му да са нарушили закона, като са злоупотребили със сила.

КОМЕНТАРЪТ НА СКАНДАЛНО.НЕТ:

От 20 години насам подземният свят и висшият ешелон на МВР работят в тясна симбиоза. Поръчката това да се случи бе издадена от ЦРУ. Мотивите им са повече от ясни – да разбият напълно системата на националната ни сигурност. Защото никоя американска колония не трябва да има независимо работеща национална сигурност. Колониалната ни администрация се подчини и през есента на 2001 г. човек на Маргините, Маджо и Румен Пашата бе посочен на царя-премиер за Главен секретар на МВР. Става дума за никому неизвестния дотогава пазач на паркинга на Бай Миле и все още само служител в „Ипон“ на СИК-аджията Стоил Славов, Бойко Борисов. А той пък от своя страна напълни МВР с гангстери като бившия шофьор на Мето Илиенски, а впоследствие и на Маджо – Младен Маринов. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

2 коментара

  1. ГЛАВАТАРЯ НА ДОБРИЧКАТА МАФИЯ ТРИ МАНДАТА КМЕТ НА ДОБРИЧ ПЪРВА ДРУЖКА НА БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА ОГРАБИ И СРИНА ДОБРИЧ ИЗМОРИ И ПРОКУДИ НАРОДА СЪВМЕСТНО С ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА ОЩЕ Е В ОБЩИНАТА С АДМИНИСТРАЦИЯТА СИ ПИЕ СИ КАФЕТО СЪС ЖИВКО СЮДЖУКА ЩОМ СЛУГУВАЛИТЕ ОБЩИНИ И ПОЛИЦИИ СА ПО МЕСТАТА СИ БЮРОКРАЦИЯТА Е НЕПОНОСИМА ИЗБОРИТЕ НИЩО НЕ РЕШАВАТ ТАМ Е МАФИЯТА НА ГЕРБ

  2. Прето е в кримнални кръгове главните мафиоти да имат пракори Митьо Очите, Братя Маргини, Галеви, Митко Каратиста ИТН. Факта, че всичките те не са прибрани потона топло, говори че над тях има по-голям мафеот, който ги закриля името му е Боко-тъпото.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *