Мартина хвана Слави на калъп и го заряза

Слави и Мартина3Край на идилията между Слави и Матрина, която продължи повече от три години. Краят го сложила Мартина, а причината бил Дългия, който като повечето мъже не може да държи дълго панталона си закопчан.

Трифонов обичал да кръшка, дори когато имал сериозна връзка и така досега провелил всичките си.  С последната му голяма любов се случило същото. Шоуменът имал дискретни тайни връзчици от време на време, а балерината си затваряла очите, или просто не знаела. От известно време обаче палавникът забил девойка от Пловдив. Той толкова се увлякъл  по нея, че й купил жилище и кола в града на тепетата и честичко отскачал да остане насаме с нея.

Новата била по-млада от Мартина и явно по-изкусителна. От бенда знаели тайната на шефа си и явно някой се е изпуснал. Балерината запалила на четвърт, яхнала джипа си, тръгнала към Пловдив и почти заварила прелюбодейците на калъп.

След грандиозен скандал последната годеница на Слави си събрала багажа и се прибрала във Варна. Никакви молби и уговорки не успели да я върнат. Тя чак сега осъзнала, че шоуменът няма да се ожени за нея, а тя е поредната бройка от временни жени в колекцията му. Депресирала се страшно, защото той изгубил три години от живота й. Фактът, че не може да му роди дете  още повече я потискал.

Сега Слави се надявал да си я върне и вкъщи и в шоуто. Балерината обаче му затваряла телефона и отказвала да разговаря с измамника за каквото и да било.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Mcd6h9ZI-wk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *