Мария уреди и сестра си на хранилка при Гущеров

Мария сестраСлед като сложи ръка първо на сърцето, а после и на банковите сметки на Християн, сега Мара Отварачката е започнала да урежда и роднините си около кацата с меда, твърдят хора от обкръжението й.

Тя помолила многообичния си Хриси да вземе сестра й Ирена на работа и той веднага се съгласил. Досегашната банкова чиновничка, която нямала никакво IT образование в момента работи в българската социална мрежа Дювамис, която пък е авторска разработка на Християн и баща му, бивш депутат от БСП. В офиса се трудели около 30 специалисти с висше образование за програмисти и Ирена, която или е вундеркинд, или никой не знае какво точно прави там.

Мара била много щастлива, че е уредила любимата си сестричка. Двете са имали бедно детство, понякога нямали пари и за хляб,   случвало се да останат и без ток, понеже майката не можела да го плати, а бащата избягал.  С огромни трудности майката успяла да отгледа двете момичета.

За сметка на това сега те имат и от пиле мляко. Ирена получава тлъста заплата и си позволява скъпи маркови дрешки също като на Мария, а Отварачката буквално живее в палат и за ежедневните й нужди се грижат слугини и шофьори.

Доведената майка на Гущеров силно роптаела срещу кандидат- снаха си. Тя не искала Християн, когото силно обичала, да свърже живота си с чалга певица при това с бурно минало и дете от друг. Това слагало петно върху цялата излъскана фамилия, но Хриси изобщо не давал дума да се издума да се раздели с любимата си Мара.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *