Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

МАКЕДОНИЯ НА МУШКАТА НА САЩ! Ще успеят ли Американците да Ликвидират още една Славянска държава на Балканите? Виж Тук:

Нашият народ казва, че вълкът козината си мени, но нрава си – никога. Това се отнася и за новия-стар американски елит. Този път не демократическият, а републиканският.

Не Доналд Тръмп, а сам Исус Христос да слезе от небето и да  стане президент на САЩ, това няма да промени съществено и изведнъж,набиваните 200 години в съзнанието на Капитолийския хай-лайф мантри, че те са господарите на света. И че всяка друга държава по планетата, която пречи на тяхното световно господство трябва да бъде унищожена. Дори това да е Русия.

Като потвърждение на този факт се появи интервюто на конгресмена републиканец Дейна Рорабейкър, дадено за албанската телевизия „Визион плюс“. Според него Македония не е държава, защото албанците и македонците там не можели да живеят в мир. И били заплаха за света. Затова Македония трябвало да бъде ликвидирана и поделена между съседните държави, включително България и Косово.

Няма да ви лъжем. И ние от Skandalno.net смятаме, че Македония е част от България. А македонците са наши братя българи. Само че тяхното самоопределение не е наша работа. Нито американска. Това си е право на хората, които живеят там.

Американецът, обаче, забравя едно много важно нещо: Ако ще определяме коя държава може да съществува и коя – не, само по това дали вътре в нея има някакви конфликти между различните етноси, то първата държава, която трябва да престане да съществува е САЩ.

Не за друго, а защото там набира сили един много страшен конфликт. Почти военно е вече  противопоставянето между бялата  и черната половина от населението на Щатите. По времето на управлението на бившия президент Барак Обама избухнаха редица бунтове на афроамериканците. Те бяха  предизвикани от бруталното насилие и с нищо непредизвиканите убийства на чернокожо население от бели полицаи.

С други думи Конгресът на САЩ и неговите представители имат много по-важна работа от това да се занимават с политическо инженерство. И да прекрояват границите на държавите, както им хрумне.

Само че, забележете, янките отново са се загрижили за нещо, което става на десетки хиляди километри от границите на страната им. И то не къде да е, а на Балканите.

От поне 300 години Запада се опитва да внушава на света, че Балканите били барутния погреб на Европа. Че там живеят диваци и варвари, които не могат да се разберат цивилизовано помежду си и затова непрекъснато се избиват. Но ако се вгледаме по-внимателно в историята ще забележим, че във всяка война на Балканите се появява дългата ръка на англосаконците и техните американски приятели. Те са истинската причина за политическата нестабилност и войните между малките балкански държавици.

Сега, понеже балканските народи вече не искат да воюват, барутния погреб, изобретен от Запада се премести в Близкия Изток. Войните в Ирак, Либия, Сирия не само бяха разпалени от янките, но те започнаха и  заради тяхната пряка военна намеса.

Обаче войната в Сирия вече е на привършване, и за да има Щатите къде да пласират оръжията си, те започват да пробутват на международната общественост отново Балканите като „заплаха“ за световния мир. И май се готвят да напълнят балканското „буре“ с американски барут.

Само че  този път мишената е Македония. И човек неволно си задава въпроса защо точно Македония искат да ликвидират янките? И защо точно на Косово искат да дадат част от Македония?

Ами много просто.  Защото македонското  ръководство нееднократно обяви, че държавата не се стреми да влезе в Европейския съюз и НАТО. И че имат намерение да задълбочават икономическите и политически връзки с Русия и Евразийския съюз. Ето това е причината. И понеже Македония е славянска, православна и проруска страна, като нас, те търсят начини да я ликвидират.

Впрочем, стремежът да се ликвидират славянските и православни държави на Балканите е отдавнашна политика на Чичо Сам и неговите англосаксонски дружки. Затова преди няколко години, не някой друг, а НАТО бомбардира, разруши и разпарчатоса Югославия.

После подложиха Сърбия на жесток натиск, да влезе в ЕС и НАТО. Само че меракът  да принудят   Сърбия да им играе по свирката, засега не се сбъдва. И затова се насочиха към Македония.

Ако продължим анализа ще видим, че и за най-непредубедения е ясно:  ликвидирането на славянските и православни държави на Балканите удря най-болно по интересите на Русия. Поради простата причина, че България, Сърбия и Македония са най-надеждните опори на Русия на Балканите. Затова България бе обезлюдена и доведена до просешка тояга. Затова бе разрушена Югославия. Затова сега се опитват да ликвидират и Македония като държава.

Изказването на Дейна Рорабейкър преследва  и още една цел. Да легитимира несъществуващата държава Косово. Да се вземат  част от териториите на Македония и да се дадат на Косово. А фактът, че такава държава не съществува. Че тя е изкуствено създание на янките – това изобщо не притеснява „великия“ американски конгресмен.

Важното е да изчезнат славянските държави от Балканите. И на тяхна място регионът да се напълни с изкуствени мюсулмански  държавици.

Затова ние от Skandalno.net винаги казваме: АНГЛОСАКСОНЦИТЕ СА НАШИ ВРАГОВЕ! България няма друг ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ ОСВЕН РУСИЯ! И ЗАТОВА БЕЗ РУСИЯ – НЯМА БЪЛГАРИЯ! НЯМА СЪРБИЯ, НИТО МАКЕДОНИЯ!

Автор Иво Македонски

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *