Лора Крумова се освини, не смее да излезе в ефир

Лора Крумова дебелаЛора Крумова беше в отпуск по-майчинство точно една година, като се зарече, че ще се върне през есента в ефир, но странно защо не се появи.

След като в началото на миналия септември стана майка за първи път, тя вече не  кърми сина си Явор и няма никакви причини да не  възобнови журналистическа си кариера. Даже редовно се появява  в сградата на телевизията с бебето или без него и всички очакват тя да се появи и в ефир..

Тя обаче изненадващо не се върна на екран и не започна да води „Тази събота“ и „Тази неделя“,  което беше изненада за зрителите. Оказа се,  че Лора не се била възстановила от раждането и затова още не е готова да се появи в ефир.

Под възстановяване се разбира не да страда още от следродилна депресия или някакво друго физическо заболяване,  а фактът, че е все още е във вида, в който влезе в болница да роди сина си. И без това закръглената журналистка  е по-дебела отколкото като беше бременна.

За  една година тя не е успяла да свали нито един килограм, натрупан по време на бременността и  приятелките й твърдят, че удряла кантара близо до стотака.

Затова се притеснявала и с шефовете й единодушно взели решение, че няма как да се появи  на екрана в този вид и ще трябва първо да върне старата си фигура, като отслабне и то драстично.  На Лора обаче й харесвало да си похапва здраво и да ходи отпусната и в широки дрехи и сега поставената й задача да се втали й изглеждала непосилна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Y1GP5Apu6-Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *