Лили Иванова дари 50 000 лева на Борис Гуджунов

Лили голяма1Предколедна изненада направи на своя близък приятел и колега  Борис Гуджунов естрадната ни прима Лили Иванова.

Певицата  дарила 50 000 лева  инкогнито на Борис, който допреди дни лежеше в столична болница без надежди да се прибере в топло жилище и да има пари да си купи каквото и  да било за празника, дори и лекарствата. В четвъртък певецът беше изписан от „Софиямед“, където медиците се опитаха да укрепят здравето му.

Първо Гуджунов постъпи в „Токуда“,  след това го приеха в Александровска болница, а  диагнозата му е тежък диабет, от който са се увредели  бъбреците, започнало е събиране на вода в белия дроб,  лошо  функциониращ черен дроб и силно увредено сърце.

След като научила за състоянието на Гуджунов, Лили била като зашеметена от мъка. Две нощи тя плакала и се въртяла в леглото, като пила билкови хапчета за успокоение. Тя просто не можела да приеме, че такива неща са се случили с човека, с когото  само преди няколко години е пяла на една сцена и са вдигали публиката на крака.

Затова примата наредила на своите адвокати да прехвърлят от  не малките й спестявания в банката в сметката на певеца цели 50 бона. Тя смятала, че те ще му стигнат не само да успее да плати за следващите си лечения в болницата,  но и да си може да си осигури един що-годе нормален  живот, без да се унижава всеки ден да моли по медии  и да безпокои  свои приятели и роднини.

По принцип Лили прави много дарения, но винаги е искала името й да остава в тайна. Не искала да афишира тази част от характера си и смятала, че за доброто не трябва да се хвалиш, а да го правиш от сърце.  Гуджунов обаче разбрал за жеста й и й благодарил със сълзи на очи и тайната се разкрила.

На  помощ  се е притекла и Йорданка Христова, която също е дала пари и организира в негова чест голям благотворителен коледен концерт, като  мобилизирала почти  цялата гилдия за събитието. Данчето отиде и да го вземе от болницата при изписването му и да го закра в разнебитената му гарсониера.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/imM-c7YJ3Og

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *