Лавров: Земеделската земя в Украйна е присвоена от американския бизнес

Земеделската земя в Украйна е присвоена от американски корпорации, а самите украинци са превърнати в „консуматив“ и „разходен материал“ от президента Владимир Зеленски. Това каза руският външен министър Сергей Лавров на срещата на външните министри на Г-20 в Рио де Жанейро в дискусия за ролята на Г-20 за преодоляване на настоящото международно напрежение, съобщават руски медии.

Лавров отбеляза, че обявените от Запада инвестиции за устойчиво развитие и за борба с изменението на климата, той е принесъл в жертва на многомилиардни финансови потоци за милитаризация на Украйна и раздуване на военните бюджети на членовете на НАТО.

„Веригите за доставка на енергия и храна се разрушават, което провокира глад, бедност и неравенство, на което бразилското президентство правилно обръща внимание. Те се опитват да имплантират „чипове“ за външно управление на много национални правителства по света. Резултатът е очевиден: огромна част от земеделската земя в Украйна е присвоена от американския бизнес, а украинците са превърнати в разходен материал, който режимът на Владимир Зеленски изпраща на смърт в замяна на финансови заеми от Запада“, каза още Лавров.

„На този фон Западните държави умишлено омаловажават мащаба на трагедията в Газа, където за по-малко от пет месеца бяха убити повече цивилни, включително деца и жени, отколкото от двете страни в Донбас през 10-те години на гражданската война, избухнала след противоконституционния преврат в Киев през 2014 г.“, добави Лавров.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Добрутро!
    А българската земя?
    Ние покорно чакаме гмо корпорациите да ни изтребят.
    Не ни мислете.
    Шампиони сме по търпение и самоунищожение.
    Вече не притежаваме нито въздуха, нито земята, нито водите си.
    Чакаме търпеливо Смъртта да дойде.
    Сполайте, поне вие ще оцелеете да разкажете някой ден за нас.
    И много моля-за умрял или хубаво, или нищо.
    Това е цената на егоизма ни.

  2. Няма при нас кой да направи разследване на собствениците, реални или фиктивни на окрупняваната от години българска земя. Асенчо беше готов да продаде с лека ръка хиляди декари държавна земя. И за всяко такова престъпление не съд, няма елементарни санкции.

    • За какво ти е разследване?
      А и да го направят колко процента ще разберат за какво става дума, а тези дето разберат какво ще им трепне? или смяташ , че им пука?
      Има хора като нас, които са давали клетва и знаят, че който я пристъпи лошо се пише на наследниците му. Всичко останало е …………. продажна антибългарска гнида.

  3. Ето какво пише в западни источници.“Les États-Unis prennent pied dans le secteur de l’énergie nucléaire en Bulgarie“ Съединените щати се налагат в ядрената енергетика на България. Ето един от най-важните резултати от работата на г-н Кенет Мартен в колонията България. Ето как нашите хубавци продават страната и енергетиката. Години наред изкупувахме тока от продадения на американците наш ТЕЦ на тройни цени, и това курвенско предлагане на един цял народ продължава. Сега се готви ново покачване на цените на тока, нали трябва да помагаме на великата Британия и на САЩ, нашия стратегически инквизитор.

    • Кой каквото си направи сам………..
      След като народа е в екстаз, че господарите му го клатят, защо пък не?
      Нека дигат цени, да настане глад, война ……. та към 5% дето виждаме случващият се геноцид се събудят поне още 5. Колкото по-бързо по-добре, щот след някоя година няма да има смисъл и ще е пълно с брадати българи, биещи чело в килимчето.

  4. В поделението Ботевград в неделната вечерна проверка плацьт се превръщаше в летище за пристигащите от отпуск пикиращи бомбардировачи, с две разперени ръце в зигзази, с нарушена устойчивост по модерен сленг, вдигат ги и айде луп по земята, и щом официоза Билд пише Америка потъва, да я спасяваме, а американските оръжейни производители отчитат загуби, нищо не е както убеждават, напримерно любителите на фри крем от летищата

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.