Лавров: Видеото от Буча се появи в момента, в който украинската страна се съгласи на неутралитет! (С ВИДЕО)

Западната пропагандна машина работи за всяване на истерия около видеоматериала-фалшификация, заснет от украински военни в Буча, заяви външният министър на Русия Сергей Лавров в телевизионно обръщение. Ето акцентите от него:

– Смятаме, че причината за това видео е да се провалят преговорите в момент, когато Украйна за първи път представи на хартия готовността си да обяви държавата си за неутрална, необвързана и неядрена. Очевидно е че някой се опита да предотврати преговорния процес, като го върне в самото му начало.

– Веднага след като западните медии разпространиха фалшивата история за Буча, украинските преговарящи се опитаха да прекъснат преговорния процес.

– Ако украинската делегация откаже да обсъжда денацификацията и демилитаризацията на Украйна, и твърди, че в страната няма проблеми с руския език, това няма да помогне на преговорите й с Русия.

– Украйна йезуитски ни предлага да проведе референдуми сред населението на Украйна за редица искания на руската страна. Съществува вероятност при отрицателен резултат преговорите да започнат отначало. Това не е онази игра на котка и мишка, която Киев разиграваше 8 години по Минските споразумения. Ние не искаме да играем такава игра.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/1EqIlIF36Bw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

2 коментара

  1. За това как се правят фалшиви инсценировки вижте филма “ Да разлаем кучето“/“ Wag the dog „. Янките ги умеят тези мръсни и подли долни мушангии и явно укрофашистите са черпили от този филм за сюжета на т.нар. “ Клане в Буча“. Клипа на укрите от всякъде вони на инсценировка и фалш .

  2. СЛАВА ВЕЛИКА И ГОРДА БРАТСКА РУСИЯ НИ КРАЧКА НАЗАД ИСКАМЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ В БЪЛГАРИЯ СПАСЕТЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ БРАТУШКИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ФАШИСТИ И ОКУПАТОРИТЕ НАТО ЕС САЩ СОРОС

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *