Куини върти Благо на малкия си пръст, забрани му купони без нея

Благо и КуиниКаквото беше беше. Футболисът Благой Георгиев си намери майстора в лицето на една крехка ученичка. Той вече не се развява из дискотеки и клубове, не пие и не буйства до зори и кротко изпълнява командите на властната си приятелка, която го накара да скъса с бурния живот.

След няколкото мимолетни връзки през лятото, Благой Георгиев хлътна до уши по 18-годишната манекенка,  а това не се оказа мимолетно увлечение, а нещо, което внезапно промени живота му.  Самият изобщо  той не крие, че заради малкото девойче се е превърнал в  нов човек, по-отговорен и по-всеотдаен към другите. И по-малко егоистичен.

Двамата, въпреки слуховете, не мислят за семейство, тъй като Куини  е твърде малка, а той пък все още се отърсва от скандала с Христина и дългата сериозна връзка с нея.

Освен това той има свои твърдо поети отговорности пред децата си и бившата си, а хлапетата пък трудно се справят с раздялата на родителите си. Затова гледал да ги извежда колкото може по-често. Малчуганите обожавали Куини, към която се отнасят като с по-голяма сестра, но не я възприемали като жена и тяхна втора майка. А футболистът пък е щастлив, че тя също е привързана към тях и си играят заедно .

Пред приятели Благой споделял, че вече му се приисква сериозна връзка и мечтае  да остарее заедно с Куини Алис. И  много се надява разликата в годините им да не повлияе на връзката и тя да предпочете някой младеж. Засега ученичката се радва на любовта им и смята, че е попаднала в приказка. Но съвсем не мисли да разваля приказката с брак и деца. Даже няколко пъти е казала, че държи на кариерата си на модел и смята да я развива, вместо да стои вкъщи и да сменя памперси.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/U42TfRNVrUM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *