Крум Савов Остана Без Жена и Работа! Виж Тук:

Крум СавовКрум Савов е изпаднал в дълбока дупка.

Доскорошния шеф на спортния отдел в Би Ти Ви едва се влачи в телевизията под тежестта на големите рога, с които го окичи съпругата му Мая. Журналистът смята да сложи край на брака със съпругата си Мая, който всъщност отдавна не е истински брак, защото Мая върти сериозна извънбрачна любов  със заможен бизнесмен.

Любовникът на блондинката е  Емил Петков, известен повече като Емо Негъра. Той е собственик  на скъпарското  заведение „Бесо“ в  кв. „Борово“, върти и друг бизнес и разполага с милиони.

Двамата се запознали пред училището, където всяка сутрин блондинката водела близнаците си, а той пък докарвал племенника си. От дума на дума се сближили, Емо я поканил на кафе, после на ресторант и чувствата пламнали. Любовта им вече продължава половин година и е обществена тайна. Знаят дори децата на Мая, тъй като винаги виждат как Негъра чака майка им пред училище.

Донякъде те му се възхищават, защото знаят, че има собствен хеликоптер, който кара сам. Миналото лято той едва не се самоуби, опитвайки се да приземи вертолета на пистата край Приморско, но не я уцели, прелетя с бръснещ полет над туристите на плажа и цопна в морето. За щастие тогава инцидентът се размина без жертви.

Мая е на върха на щастието, а Крум съвсем е свалил гарда. Той отивал на работа намусен и изнервен. Мислел повече за проблемите си, отколкото за служебните дела и това даде повод на шефовете да го махнат от началническото място и да го понижат. Савов е обиден и възнамерява да напусне телевизията.

Горкият, ще изгуби едновременно жена си, семейството и работата си, жалят го колегите му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/i9c8JUyRUgg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *